was successfully added to your cart.
Monthly Archives

joulukuu 2018

Koulutus
05.12.2018

Техники продажи дорогостоящих услуг. Хельсинки, 14 января 2019 г.

Авторская программа обучения  Максима Сергеева, Санкт-Петербург. Корпоративный тренинг «Техники продажи дорогостоящих услуг в индустрии красоты».…
Read More

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

Tietosuojaseloste
1. KERÄÄMÄMME TIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ
Henkilötietojesi kerääminen
Keräämme asiakasohjelmamme jäseniltä, kauneushoitolamme asiakkailta sekä erilaisiin järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin osallistuvilta erilaisia henkilötietoja, kuten:
• Etu- ja sukunimi
• Yhteystiedot
• Asiakasohjelman jäseniltä muita vapaaehtoisia tietoja, kuten syntymäaika ja sukupuoli Keräämme ainoastaan asiakasohjelmamme jäseniltä myös palveluidemme käyttämiseen liittyviä tunnistamistietoja, kuten käyttäjänimiä.
Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta, saatamme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:
• Etu- ja sukunimi
• Yhteystiedot
• Sinun ja asiakaspalvelumme välinen viestintä
• Muut yhteydenoton yhteydessä antamasi tiedot
Keräämme kaikilta verkkosivustomme käyttäjiltä myös teknisiä tietoja, kuten:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laite;
• Verkkosivustollamme etsityt tuotteet, verkkosivustomme sivuhistoria ja muut mahdolliset analytiikkatiedot
Jos vierailet verkkosivustollamme kirjautumatta asiakastilillesi, ei sinulta kerättävää teknistä tietoa voida yhdistää yhteystietoihisi. Tekniset tiedot voidaan kuitenkin yhdistää IP-osoitteeseesi, jolloin tietoa pidetään henkilötietona.
Keräämme sinulta suurimman osan asiakastiedoista liittyessäsi asiakasohjelmaamme tai osallistuessasi järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin.
Jotta tietosi olisivat ajan tasalla, saatamme päivittää henkilötietojasi hyödyntäen julkista rekisteriä, päivityspalveluja tai tilaustietojasi.
Henkilötietojesi käsittelyn perusteet ja henkilötietojesi käyttötarkoitus
Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella. Oikeutettu etumme perustuu liiketoimintamme harjoittamiseen, asiakas- tai kävijäkokemuksesi parantamiseen ja suoramarkkinoinnin toteuttamiseen. Emme kuitenkaan käytä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.
Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteeseen perustuvien sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi, kun liityt asiakasohjelmamme jäseneksi tai osallistut järjestämiimme kilpailuihin ja arvontoihin.
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavia käyttötarkoituksia varten:
• Asiakassuhteen ylläpitämiseksi, kuten informoidaksemme sinua palveluihimme, tuotteisiimme ja asiakasohjelmaamme liittyen
• Maksutapahtumien käsittelemiseksi
• Markkinoinnin kohdentamiseksi
• Kehittääksemme palveluidemme laatua analysoimalla esimerkiksi katsomiasi ja ostamiasi palveluita tai tuotteita, antamaasi palautetta sekä osioita, joissa olet vieraillut.
2. TIETOJESI SÄILYTTÄMINEN
Tietojesi säilytys ja luovutus
Yrityksemme ei luovuta henkilötietojasi eteenpäin lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:
• Olet antanut suostumuksesi luovutukseen
• Luovutus perustuu lakiin;
• Luovutus tapahtuu yrityksemme valtuutetulle palveluntarjoajalle ja henkilötietojen
käsittelystä on sovittu palveluntarjoajan kanssa
Tietojesi poistaminen
Käsittelemme joitain asiakasohjelmamme jäsenyyteesi liittyviä henkilötietoja, kuten käyttäjänimiä, ainoastaan sopimussuhteen perusteella. Poistamme tällaiset tiedot mahdollisimman pian kanta-asiakkuutesi päättymisen jälkeen. Tekemiisi ostoihin ja reklamaatioihin liittyviä henkilötietoja säilytämme niin kauan kuin se on tarpeen esimerkiksi oikeudellisen vaateen puolustamiseksi tai kirjanpitovelvoitteiden ja muiden lakiin perustuvien velvoitteidemme noudattamiseksi.
Verkkosivustomme analytiikkatietoja säilytetään 26 kuukautta. Analytiikkatietoja ovat muun muassa verkkosivustollamme etsimäsi tuotteet tai palvelut.
Voit milloin tahansa poistua sähköpostilistaltamme ja kieltäytyä sähköisestä suoramarkkinoinnistamme.
3. SINUN OIKEUTESI
Oikeutesi tietojen saamiseen
Sinulla on oikeus tietää, mitä sinua koskevia tietoja yrityksemme käsittelee.
Lisäksi voit vaatia, että sinulle annetaan selvitys seuraavista asioista:
• Miksi tietojasi käsitellään
• Kenelle tietojasi on luovutettu tai aiotaan luovuttaa;
• Kuinka kauan säilytämme tietojasi
Jos tarkan säilytysajan ilmoittaminen ei ole mahdollista, annamme selvityksen tietojesi säilytysajan määrittelykriteereistä. Määrittelykriteerit voivat perustua esim. tiettyyn lakiin tai toimialakohtaiseen ohjeistukseen.
Oikeutesi tietojen oikaisemiseen
Jos sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus vaatia kyseisten tietojen oikaisemista.
Voit pyytää tietojesi oikaisemista olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen kohdasta 4. Jos olet rekisteröitynyt asiakasohjelmamme jäseneksi ja aktivoinut käyttäjätunnuksesi, voit muokata sinua koskevia tietoja myös kirjautumalla asiakastilillesi mobiilisoveluksessamme.
Oikeutesi pyytää tietojen poistamista
Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Voit pyytää tietojesi poistamista olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen kohdasta 4. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, pyrimme poistamaan kaikki sinua koskevat tiedot mahdollisimman pian.
Säilytämme tietojasi poistopyynnöstäsi huolimatta ainoastaan silloin, kun tietojen säilyttämiseen on olemassa perusteltu syy, kuten lakisääteinen velvoite. Vastustamisoikeus ja käsittelyn rajoittaminen
Sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä tai profilointia, kun tietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten. Sinulla on oikeus vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista muun muassa silloin, kun sinua koskevat tiedot eivät pidä paikkaansa. Lisäksi sinulla on tietyissä erityistilanteissa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos perusteena on henkilökohtainen erityistilanne.
Voit vedota vastustamis- ja rajoittamisoikeuksiisi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen kohdasta 4.
Tietojen siirtäminen järjestelmästä toiseen
Voit halutessasi siirtää henkilötietojasi toiselle organisaatiolle. Jos haluat siirtää tietojasi järjestelmästä toiseen, yrityksemme luovuttaa sinulle kyseiset tiedot jäsennellyssä ja sähköisessä muodossa. Voit olla näissä asioissa yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen kohdasta 4.
Oikeutesi valituksen tekemiseen
Sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle, jos koet yrityksemme henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.
4. YHTEYSTIEDOT
Rekisterinpitäjä: Infinite PRO beauty Oy, y-tunnus:2787520-2.
Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyyn liittyvä pyyntö, ilmoitus tai muuta kysyttävää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme seuraavilla tavoilla:
• Lähettämällä sähköpostin osoitteeseeninfinite@ipb.fi
• Soittamalla numeroon +358 45 299 1929 (pvm/mpm tai ulkomaanpuhelumaksu), joka palvelee arkisin klo 10-16;
• Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme sosiaalisen median kanaviemme kautta.

Close