By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. More information
REKLAMAATIO
Tilaukseni sisälsi viallisen, virheellisen tai vaurioituneen tuotteen, kuinka toimin?

Mikäli tilauksesi on sisältänyt virheellisen, viallisen tai vaurioituneen tuotteen, pyydämme lähettämään siitä kuvan meille sähköpostitse osoitteella myynti@ipb.fi, jotta voimme selvittää asiaa ja löytää tilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun.

Haluan palauttaa tuotteen. Kuinka toimin?

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi sopimus 14 päivän kuluessa siitä, kun vastaanotit tilaamasi tuotteet, ilmoittamalla meille asiasta osoitteessa infinite@ipb.fi.

Infinite PRO Beautyn (IPB) ja Asiakkaan väliseen sopimukseen sovelletaan kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:ssä säädettyjä peruuttamisoikeuden rajoituksia. Peruuttamisoikeutta ei ole siinä tapauksessa, että Asiakas on avannut sinetöitynä toimitetun tuotteen, jota ei hygieniasyistä voida palauttaa.

Tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun ilmoitit meille aikomuksestasi peruuttaa sopimus. Tuotteet tulee palauttaa asianmukaisesti pakattuina ja hyväkuntoisina niiden alkuperäisessä laatikossa ja/tai paketissa. Huomaathan, että mikäli palautat tuotteet muusta maasta, sinun tulee maksaa tuotteiden palautuskulut itse.

Asiakas vastaa tuotteen kunnosta lähetyksen vastaanottamisen jälkeen sekä palautuskuljetuksen aikana. Mikäli palautettua tuotetta on käytetty Asiakkaalle kuuluvan huolellisuusvelvoitteen vastaisesti, IPB voi veloittaa Asiakkaalta tuotteen arvon alenemisen aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä palautuskulut.

Huomioithan tällöin, että vaihto- ja palautusoikeus koskee vain vahingoittumattomia, käyttämättömiä, avaamattomia ja alkuperäispakkauksessaan olevia myyntikuntoisia tuotteita. IPB-llä on oikeus pidättää palautetun tuotteen hinnasta kohtuullinen osa tai kieltäytyä ottamasta tuotetta vastaan mikäli palautettu tuote ei täytä näitä ehtoja. Tuotteen hinnasta tehtävä pidätys arvioidaan tilanteesta riippuen. Avatuilla ja/tai käytetyillä hygieniatuotteilla (kosmetiikka ja hajuvedet) ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta terveys- ja hygieniasyistä. Hyväksytty palautus tai tilauksen peruutus hyvitetään asiakkaalle takaisin 30 päivän kuluessa.

Maksuehdot: www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot