Tarinamme

Koko yli 10-vuotisen kosmetologinurani ajan olen etsinyt työhöni mahdollisimman monipuolisia ja korkealaatuisia ratkaisuja. Ydinarvoihini on aina kuulunut korkealaatuisten tuotteiden ja palvelujen lisäksi, että kotihoito on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja selkeää – siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tehokkaat hoitotuotteet sisältävät vain kaiken tarpeellisen, ilman mitään ylimääräistä.
Tämän vuoksi päätin alkaa tuomaan Suomeen korkealaatuisimpia, uusimpia kosmetologisia innovaatioita ympäri maailman. Haluan hyödyntää pitkäaikaisen kokemukseni ja ammattitaitoni alalla tarjoamalla parhaita valikoituja tuotesarjoja, välineitä ja metodeja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Valikoimaamme kuuluu alan huipputuotteita mm. Japanista, Italiasta ja Yhdysvalloista. Tavoitteeni on mahdollistaa korkealaatuisten kosmetologisten ratkaisujen saatavuus yrityksille ja kuluttajille ympäri Suomea.
Kaikki valikoimamme tuotteet noudattavat korkealaatuisia lääketieteellisiä standardeja ja valmistetaan kansainväliset vaatimukset täyttävissä, tarkaan valvotuissa huipputeknologisissa tuotantolaitoksissa alan kirkkaimpien ammattilaisten toimesta. Haluamme olla mukana kosmetologian uusimpien innovaatioiden aallonharjalla ja tarjota asiakkaillemme vain parhaat valikoidut ratkaisut maailmalta. Kaikki tuotteemme ovat EU-sertifioituja.
Mullistavien, tieteelliseen tutkimukseen perustuvien hoitojen ansiosta voit näyttää ikäistäsi jopa kymmenen vuotta nuoremmalta, sopuhintaan ilman kirurgin veistä!
Jaan ilolla pitkän kokemukseni ammattimaisen kauneudenhoidon parissa. Pääsette sisään kaikkiin älykosmetiikan ja modernin kosmetologian salaisuuksiin ja uusimpiin innovaatioihin. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut jokaiseen kauneudenhoidon tarpeeseen!