Yrityksemme nimi tulee japaninkielisestä sanasta “tasuku”, joka tarkoittaa auttamista. Meidän korkein tavoitteemme on tarjota esteettisen lääketieteen ammattilaisille laadukas välineistö joka palvelee asiakaskunnan hyvinvointia maailmanlaajuisesti.

Aina tuotekehittelystä valmistukseen, sovellamme korkeimpia laatustandardeja varmistaaksemme jokaisen potilaan turvallisuuden. Tuotantolaitoksemme ja sertifioidut puhdastilamme ovat läpäisseet kaikkien suurten farmaseuttisten ja lääketieteellisten tahojen sekä viranomaisten korkeatasoisimmat tarkastukset.

Tuotantolaitoksellamme on ISO-sertifioidut puhdastilat, jotka kehittävät, tuottavat, markkinoivat ja maastavievät lukuisia lääketieteellisiä tuotteita. Tärkeimmät vientituotteemme ovat hypodermiset neulat, transplantaattineulat ja biopsianeulat lääketieteellisiin kokeisiin ja tutkimuksiin.

Me TSK:lla olemme ylpeitä valmistamiemme tuotteiden korkealaatuisuudesta ja niiden osallisuudesta yleisen terveydenhuollon edistämisessä. Neulamme on hiottu ja teroitettu suurella huolellisuudella ja tarkkuudella. Neulojemme terävyys ja luotettavuus päivittäisessä käytössä on kerännyt mittavan ylistyksen lääkäreiltä ympäri maailman.