Search
Close this search box.

KAUNEUSALAN AMMATTILAISILLE

Infinite Pro Beauty - Ammattikosmetiikan maahantuonti ja tukkukauppa. Meiltä löydät laadukkaat koulutukset, ammattikosmetiikkaa sekä tarvitsemasi tuotteet esteettisiin hoitoihin.

AMMATTILAISEN TUNNUKSILLA SAAT

Verkkokaupan tuotteet ammattihintaan. Maahantuomamme brändit Ericson Laboratoire, Bioformula, Forlle'd, MCCM ja Uteki tulevat suoraan valmistajilta. Löydät valikoimastamme myös muiden brändien tuotteita hyvään hintaan.
Edulliset ja nopeat toimitukset. Voit myös noutaa tilauksesi ilmaiseksi osoitteesta Kauppiaankatu 2, Helsinki. Yli 900€ tilauksiin ilmainen kuljetus Postiin tai pakettiautomaattiin ja yli 1000€ tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus.
Ensimmäisestä verkkokauppatilauksestasi 5 % alennusta! Lähetämme sinulle alennuskoodin, kun tunnuksesi on hyväksytty. Meillä on myös vaihtelevia tarjouksia ja koulutuksia, joista saat tiedon uutiskirjeemme välityksellä.

HAE AMMATTILAISEN TUNNUKSET

Saat sähköpostiisi viestin heti, kun hakemuksesi on hyväksytty. Ammattilaisen tunnuksilla näet tuotteiden ammattihinnat (hinnoissa on alv 24% valmiina) ja pääset tilaamaan haluamasi tuotteet helposti verkkokaupasta.

PALVELUMME

VERKKOKAUPPA

Infinite Pro Beauty -verkkokaupasta tilaat ammattituotteet yrityksellesi nopeasti ja helposti. Hanki vain ensin ammattilaisen tunnukset verkkokauppaamme.

TUOTENEUVONTA

Autamme sinua mielellämme löytämään sopivat tuotteet hoitolaasi ja asiakkaillesi. Laita meille viestiä tai soita!

ILMAISET KOULUTUKSET

Järjestämme säännöllisesti ilmaisia koulutuksia kauneusalaan liittyvistä aihepiireistä, brändeistämme sekä tuotteistamme.

MAKSULLISET KOULUTUKSET

Sairaanhoitajamme Alina järjestää maksullisia koulutuksia erilaisiin esteettisiin hoitoihin.

MAAHANTUOMME

YRITYKSILLE

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoamme kauneusalan ammattilaisille ammatti- sekä kotihoitotuotteita. Kanta-asiakkaana pääset käsiksi vaihtuviin kampanjoihin ja pidät tietosi ajantasalla.
Kaikki verkkokaupan tuotteet tulevat suoraan valmistajilta.

KOULUTUKSET

Kauneusalan ammattilaisemme järjestävät vaihtuvia koulutuksia kysynnän mukaan. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia tulevia koulutuksia varten.

TUKKUKAUPPA

Infinite Pro Beauty -verkkokauppa tarjoaa laadukasta ammattikosmetiikkaa sekä hoitolaan että kotikäyttöön. Maahantuomme Bioformula, Ericson Laboratoire, Forlle’d, MCCM & UTEKI -brändejä.

ipb

Infinite Pro Beauty on ammattikosmetiikan maahantuoja Helsingissä. Järjestämme alan ammattilaisille säännöllisesti erilaisia koulutuksia, joihin ovat tervetulleita sekä kanta-asiakkaamme että uudet tulokkaat. Hakemalla verkkokaupastamme ammattilaisen tunnukset saat tilattua tuotteet suoraan verkkokaupasta ammattilaisille suunnatun hinnaston mukaan nopeasti ja helposti.

YRITYKSILLE

TUKKUKAUPPA

Infinite PRO Beauty - verkkokauppa tarjoaa ammattikosmetiikkaa kosmetologeille kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä.
Tarjoamme kauneusalan ammattilaisille ammatti- sekä kotihoitotuotteita erikoishinnoin. Jotta tuotteiden ostaminen olisi sinulle vieläkin kannattavampaa!

IPB KLUBI

Tarjoamme kauneusalan ammattilaisille ammatti- sekä kotihoitotuotteita erikoishinnoin. Aivan loistava tilaisuus hankkia huippulaadukkaat tuotteet edullisesti.
Kaikki verkkokaupan tuotteet tulevat suoraan valmistajilta.

KOULUTUKSET

Koulutustarjontamme ja -konseptimme ovat uudistuneet! Kouluttajina toimii esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkärit ja sairaanhoitajat.
Tarkista koulutusaikataulu loppuvuoden osalta ja ilmoittaudu mukaan!

IPB
PROFESSIONAL

Liity meidän yhteistyöverkostoon! Tarjoamme yhteistyösopimuksia tuotteiden jälleenmyyjille, järjestämme koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia. Olemme aina ajan tasalla ja tarjoamme kumppaneilemme hyödyllisiä neuvoja alalta.

Hae ammattilaisen tunnukset verkkokauppaan

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö