Search
Close this search box.

TIETOA MEISTÄ

Infinite Pro Beauty on suomalainen maahantuontialan yritys, jonka valikoima koostuu ihonhoitotuotteista, esteettisistä tarvikkeista sekä erilaisista välineistä kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Olemme tuoneet Suomen markkinoille laadukasta ammattikosmetiikkaa jo yli 10 vuoden ajan. Tarjoamme laadukkaiden tuotteiden lisäksi yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua, sillä tiimimme koostuu koulutetuista kauneusalan asiantuntijoista.

Tervetuloa osaksi kauneusalan ammattilaisten yhteisöä

Järjestämme säännöllisesti verkostoitumistapahtumia ja kouluksia kauneudenhoitoalan yrityksille ja ammattilaisille, kuten kosmetologeille, lääkäreille sekä sairaanhoitajille. Hae ammattilaisen tunnukset sivuillemme nähdäksesi ammattilaistuotteiden hinnat ja saat myös tiedon tulevista tapahtumista sekä tarjouksista suoraan sähköpostiisi.

TOIMISTO HELSINGISSÄ

Toimistomme sijaitsee erinomaisella sijainnilla Katajanokalla osoitteessa Kauppiaankatu 2. Me palvelemme asiakkaita sekä paikan päällä toimistolla että verkossa, jossa voit tehdä helposti ostot ja tilaukset.

MAAHANTUOMAMME BRÄNDIT

Ericson Laboratoire, Forlle'd, UTEKI, Bioformula ja MCCM.

Jälleenmyyjät

Muun muassa näistä ihanista kauneushoitoloista löydät meidän korkealaatuisia brändejä.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö