Search
Close this search box.
AMMATTILAISET

Tervetuloa kosmetiikan tukkukauppaan

Kosmetologia-alan ammattilaisille tarkoitettu verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuista ammattikosmetiikkaa ja yksityiskohtaista tuoteneuvontaa asiantuntevilta ammattilaisiltamme. Kaikki verkkokaupan tuotteet tulevat suoraan valmistajilta. Ammattikosmetiikan tai sarjatuotteiden ostaminen on todella helppoa. Kaikki tuotteet löytyvät samoilta sivuilta ja ovat luetteloituna hoitotarkoituksen mukaan. Tehtäväksesi jää vain tilauksen tekeminen
ja tilaamasi tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen.

Tarjoamme kauneusalan ammattilaisille ammatti- sekä kotihoitotuotteita erikoishinnoin. Jotta tuotteiden ostaminen olisi sinulle vieläkin kannattavampaa, julkaisemme kuukausittain erikoiskampanjoita ja tarjouksia. Aivan loistava tilaisuus hankkia huippulaadukkaat tuotteet edullisesti. Lisää tietoa tarjouksistamme löytyy uutiskirjeestämme. Tilaa uutiskirjeemme.

Verkkokaupan ammattikosmetologeille tarkoitetusta osiosta löytyy kauneusalan uutuustuotteet, ammatti- ja kotikosmetiikan kuvastot, kaikkien tuotteiden hinnat sekä tarkat tuotekuvaukset. Sivuilta löytyy myös neuvoja ja vinkkejä ammatti- ja kotihoidoista sekä paljon tietoa BIOFORMULA-, Forlle´d- Uteki-, Ericson laboratoire-, MCCM - tuotteista.

Hae ammattilaisen tunnukset

YHTEYSTIEDOT

Infinite pro beauty Oy -kosmetiikan tukkukauppa ammattilaisille

Infinite Beauty kauneudenhoitopalvelut

LIITY IPB-SISÄPIIRIIN

Uutiskirjeen tilaajana sinusta pidetään huolta – saat eksklusiivisia, jopa 50% etuja tuotteista.
Saat myös aina ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja kampanjoista!

Palvelemme sekä yritys- että yksityisasiakkaita ja pyrimme löytämään jokaiselle oikeat ihonhoitomenetelmät ja -tuotteet. Meiltä saat neuvot ja vinkit ihosi hyvinvointiin sekä ilmaisen konsultaation erilaisiin iho-ongelmiin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttökokemustasi. Oletamme, että hyväksyt tämän, jos jatkat verkkosivumme käyttöä. Hyväksyn Lue Lisää

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö