AMMATTILAISET

Tervetuloa kosmetiikan tukkukauppaan

Kosmetologia-alan ammattilaisille tarkoitettu verkkokauppamme tarjoaa korkealaatuista ammattikosmetiikkaa ja yksityiskohtaista tuoteneuvontaa asiantuntevilta ammattilaisiltamme. Kaikki verkkokaupan tuotteet tulevat suoraan valmistajilta. Ammattikosmetiikan tai sarjatuotteiden ostaminen on todella helppoa. Kaikki tuotteet löytyvät samoilta sivuilta ja ovat luetteloituna hoitotarkoituksen mukaan. Tehtäväksesi jää vain tilauksen tekeminen
ja tilaamasi tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen.

Tarjoamme kauneusalan ammattilaisille ammatti- sekä kotihoitotuotteita erikoishinnoin. Jotta tuotteiden ostaminen olisi sinulle vieläkin kannattavampaa, julkaisemme kuukausittain erikoiskampanjoita ja tarjouksia. Aivan loistava tilaisuus hankkia huippulaadukkaat tuotteet edullisesti. Lisää tietoa tarjouksistamme löytyy uutiskirjeestämme. Tilaa uutiskirjeemme.

Verkkokaupan ammattikosmetologeille tarkoitetusta osiosta löytyy kauneusalan uutuustuotteet, ammatti- ja kotikosmetiikan kuvastot, kaikkien tuotteiden hinnat sekä tarkat tuotekuvaukset. Sivuilta löytyy myös neuvoja ja vinkkejä ammatti- ja kotihoidoista sekä paljon tietoa BIOFORMULA-, Forlle´d- Uteki-, Ericson laboratoire-, MCCM - tuotteista.

Hae ammattilaisen tunnukset

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

ilmainen konsultaatio

Infinite Professional Beauty tarjoaa arkisin ilmaisen puhelin konsultaation sinulle, joka olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset keväänsaapuessa ihon tehohoitoa!

lähetä meille yhteydenottopyyntö