LPG-vartalohoidot ⋆ IPB Kauneudenhoitola Helsingissä

LPG-vartalohoidot – Kauneudenhoito Katajanokalla, Helsingissä

LPG hoidot IPB Kauneudenhoitola Katajanokalla, Helsingissä (1) (1)

LPG-vartalohoitoLuonnollinen Kauneudenhoito Vartalolle

Lymfaterapia LPG vartalohieronta, tunnettu myös nimellä LPG endermologia, on kivuton hoitomenetelmä, joka keskittyy parantamaan ihon ja kudosten kuntoa.

Lymfaterapia LPG hoitoomme

Tarjoamme innovatiivista ja rentouttavaa Lymfaterapia LPG vartalohierontaa. Tämä huippuluokan LPG hoito on suunniteltu parantamaan ihon kuntoa, vähentämään selluliittia ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kokeneet kosmetologimme ovat valmiina auttamaan sinua saavuttamaan kauniimman ja terveemmän ihon. Lymfaterapia LPG vartalohieronta voi olla juuri se, mitä tarvitset tunteaksesi ja näyttääksesi parhaalta versiolta itsestäsi. Varataksesi ajan ja aloittaaksesi matkasi kauniimman ihon puolesta, ota meihin yhteyttä nyt ja varaa ilmainen konsultaatio!

Kuinka Lymfaterapia LPG vartalohieronta toimii

Lymfaterapia LPG vartalohieronta on mekaaninen hieronta, joka käyttää erityisiä rullia parantaakseen ihon kuntoa. Hieronta kohottaa ihoa, stimuloi verenkiertoa ja lymfavirtausta sekä auttaa vähentämään selluliittia. Hoito tarjoaa useita ihon ja vartalon hyvinvointia edistäviä etuja. Tässä hieronnassa suositellaan useita hoitokertoja parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Lymfaterapia LPG vartalohieronta tarjoaa asiakkaille useita etuja:

  • Kiinteyttävä vaikutus: Hoito auttaa kiinteyttämään ihoa ja lihaksia, mikä voi parantaa vartalon muotoa ja ihon joustavuutta.
  • Selluliitin vähentäminen: LPG-hieronta on tunnettu kyvystään vähentää selluliitin ulkonäköä ja tehdä ihosta sileämmän ja tasaisemman.
  • Parantunut verenkierto: Hieronta stimuloivat verenkiertoa, mikä voi auttaa ravinteiden ja hapen parempaan kuljetukseen ihoon ja lihaksiin.
  • Tulehduksen väheneminen: Hoito voi auttaa vähentämään tulehdusta ja turvotusta kudoksissa.
  • Parantunut lymfavirtaus: Lymfaterapia auttaa edistämään lymfavirtausta, mikä auttaa poistamaan myrkkyjä ja ylimääräistä nestettä kehosta.
  • Rentoutuminen ja hyvinvointi: LPG-hieronta tarjoaa miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen, joka voi auttaa asiakkaita tuntemaan olonsa virkistyneemmäksi ja rentoutuneemmaksi.

Nämä edut yhdistettynä ammattilaisten asiantuntemukseen voivat auttaa asiakkaita saavuttamaan kauniimman ja terveemmän ihon sekä parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiaan.

Vasta-aiheet

  • Hengitysteiden tulehdus ja muut infektiot: Hoidon aikana tai infektiotilassa ei yleensä suositella LPG-hoitoa, koska se voi levittää infektiota tai pahentaa oireita.
  • Ihottuman paheneminen: Jos ihottuma on pahenemassa, LPG-hoitoa ei yleensä suositella, koska se voi ärsyttää ihoa ja pahentaa tilannetta.
  • Syöpäsairaudet: Potilailla, joilla on aktiivisia syöpäsairauksia, LPG-hoitoa ei yleensä suositella. Ota yhteyttä meidän ammattilaiselle ja tiedustele asiasta.
  • Kroonisten sairauksien pahenemisvaihe: Potilaille, joilla on krooninen sairaus, kuten sydän- tai keuhkosairaus pahenemisvaiheessa hoidon tekemisessä saattaa olla riskinsä.
  • Raskaus tai imetys: LPG-hoitoa ei yleensä suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Synnytyksen jälkeen voit Käydä LPG hoidossa 6 viikon kuluttua, kun taas keisarinleikkauksen jälkeen voit ottaa LPG hoidon vasta 3 kuukauden kuluttua.
     

Miten voi valmistautua LPG- vartalohieronta

LPG-vartalohieronta ei vaadi sinulta mitään erikoisempia valmisteluita. Voit halutessaan ajanvarauksen jälkeen tulla heti hoitoon, mutta sadakseen parhaat mahdolliset tulokset annamme pienet valmistautumisen vinkit, jotka ovat suhteellisen yksinkertaisia

Keskustele ammattilaisen kanssa

Ennen hoidon varaamista ja varsinkin jos sinulla on erityisiä terveysongelmia tai kysymyksiä, on hyvä ottaa yhteyttä LPG-hoitajaan tai kosmetologiin. He voivat tarjota sinulle tarkempia ohjeita ja arvioida, onko hoito sinulle sopiva.

Tietämys hoidosta

On hyödyllistä tietää, mitä odottaa LPG-hieronnasta. Voit keskustella hoitajan kanssa siitä, miten hoito suoritetaan ja minkälaisia tuloksia voit odottaa.

Vältä suuria aterioita ennen hoitoa

Vältä raskasta ateriaa tai alkoholin nauttimista välittömästi ennen hoitoa, sillä täysi vatsa ja alkoholi voivat aiheuttaa epämukavuutta.

Ei tarvitse käytä sopivia vaatteita

LPG-hoidossa käytät yleensä erityisiä hoitovaatteita, jotka hoitaja tarjoaa sinulle. Hoitovaatteen asiakas maksaa erikseen tai voi vuokrata meiltä. Ne auttavat hoitopään liukumista iholle ja mahdollistavat tehokkaamman hoidon.

Vältä aurinkoa ja itseruskettavia voiteita

Vältä voimakasta auringonottoa ja itseruskettavia voiteita ennen hoitoa, sillä ne voivat tehdä ihosta herkemmän ja alttiimman ärsytyksille.

Rauhoita mielesi

Rentoudu ja rauhoita mielesi ennen hoitoa. LPG-vartalohieronta tarjoaa usein miellyttävän ja rentouttavan kokemuksen. Stressin lieventäminen ennen hoitoa voi auttaa parantamaan elämystäsi.

Noudattamalla näitä valmistautumisvinkkejä voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen ja hyödyn LPG-vartalohieronnasta.

Miten LPG- vartalohieronta etenee

Lymfaterapia LPG vartalohieronta etenee usein seuraavalla tavalla:

 

  1. Hoitoprosessi alkaa yleensä konsultaatiolla, jossa keskustellaan asiakkaan tavoitteista ja odotuksista. Samalla hoitaja arvioi asiakkaan terveydentilaa ja ihon kuntoa, jotta hoito voidaan suunnitella yksilöllisesti.

  2. Ennen hoidon aloittamista asiakas pue päälle erityiset hoitovaatteet, jotka auttavat hoitopään liukumista ihon pinnalla. Näiden vaatteiden käyttö parantaa hoidon tehokkuutta.

  3. Varsinainen hoito suoritetaan LPG-hoitolaitteella, joka on varustettu rullilla. Hoitaja liikuttaa laitetta hellävaraisesti edestakaisin hoidettavalla alueella. Tämä mekaaninen hieronta stimuloi verenkiertoa ja lymfivirtausta sekä auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä ja myrkkyjä kudoksista.

  4. Hoidon kesto ja intensiteetti vaihtelevat yksilöllisten tarpeiden ja hoidettavien alueiden mukaan, mutta yleensä yksi hoitokerta kestää noin 30-60 minuuttia.

 

Lymfaterapia LPG vartalohieronta tarjoaa ei-invasiivisen ja turvallisen tavan parantaa ihon kuntoa ja edistää hyvinvointia. Hoitojakson kesto ja tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, ja siksi on tärkeää keskustella kosmetologimme kanssa omista tavoitteista ja tarpeista.

On kuitenkin tärkeää keskustella koulutetun ammattilaisen kanssa ennen hoidon aloittamista, jotta varmistetaan, että Hydrafacial-hoito on juuri sinulle sopiva ja täyttää ihonhoitotavoitteesi.

Kosmetologimme voivat räätälöidä hoidon yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

LPG- vartalohieronnan jälkeen

Hoidon tulokset alkavat usein näkyä jo ensimmäisten istuntojen jälkeen. Näitä voivat olla esimerkiksi ihon pehmeneminen ja verenkierron paraneminen.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan useita hoitokertoja, ja hoidon edetessä asiakas voi huomata ihon kiinteytyvän ja selluliitin vähenevän.

Hoidon jälkeen asiakas voi yleensä palata normaaleihin päivittäisiin toimiin välittömästi. Kosmetologimme voi antaa ohjeita jälkihoitoon ja suositella ylläpitohoitoja tai voiteita, jotta saavutetut tulokset säilyvät pitkäkestoisina.

Tarjoamme myös LPG kasvohoitoon