Plasmahoito Kasvoille ⋆ Nuorekkuutta ja Kauneutta Ihollesi

PRP hoito

PRP hoito 2 Kauneushoitolan PRP terapiat Katajanokalla, Helsingissä

HINNASTO

Plasmahoito kasvoille
– 270 € 

Plasmahoito kasvoille, kaulalle ja dekolte alue
– 320 € 

Plasmahoito kasvoille, kaulalle, dekolte alue ja kämmenselän iho
– 420 € 

Plasmahoito hiustenlähtöön – 180 € 

Plasmahoito kämmenselän iho
– 180 € 

Plasmahoito on tehokas tapa uudistaa ihoa ja vastata ikääntymisen merkkeihin

PRP-hoitoa (Platelet-Rich Plasma) voidaan käyttää monilla eri ihoalueilla ja kehon osissa, koska se hyödyntää potilaan omaa veriplasmaa ihon uudistamiseen ja kollageenin tuotannon lisäämiseen. Tämä hoitomenetelmä on suosittu sen turvallisuuden ja tehokkuuden vuoksi, ja se soveltuu useisiin eri tarkoituksiin. Tässä on tarkempaa tietoa siitä, mihin alueisiin PRP-hoitoa voidaan käyttää ja miksi se on tehokas:

1. Kasvot

PRP-hoitoa käytetään laajasti kasvojen ihon uudistamiseen. Se auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita, tasoittamaan ihon pintaa ja parantamaan ihon tekstuuria. Kasvojen PRP-hoito antaa iholle nuorekkaamman ja kiinteämmän ilmeen.

2. Kaula

Kaulan iho on herkkä ikääntymisen merkeille, kuten juonteille ja löysälle iholle. PRP-hoitoa voidaan käyttää kaulan alueen nuorentamiseen, jotta iho säilyttäisi kiinteytensä ja elastisuutensa.

3. Dekoltee

Dekoltee-alueelle kohdistuvat aurinkovauriot ja ikääntymisen merkit voivat tehdä ihosta ryppyisen ja epätasaisen. PRP-hoito auttaa tasoittamaan dekolteen ihoa ja palauttamaan sen nuorekkaan hehkun.

4. Hiustenlähtöön

PRP-hoitoa käytetään yhä enemmän hiustenlähtöongelman hoidossa. Veriplasman rikastamat kasvutekijät stimuloivat hiusten kasvua, parantavat hiusten kuntoa ja voivat vähentää hiustenlähtöä.

5. Kämmenselkä

Kämmenselän iho voi ohentua ja menettää kimmoisuutensa ikääntymisen myötä. PRP-hoito auttaa parantamaan kämmenselän ihon kuntoa ja antaa sille nuorekkaamman ulkonäön.

 

PRP-hoidon tehokkuus perustuu siihen, että se hyödyntää potilaan omia veren hyytymistekijöitä ja kasvutekijöitä. Nämä aineet stimuloivat kollageenin tuotantoa, edistävät solujen uusiutumista ja auttavat palauttamaan ihon nuorekkaan hehkun. Koska PRP-hoito käyttää potilaan omaa verta, se on yleensä turvallinen ja aiheuttaa vähän sivuvaikutuksia.

Kaiken kaikkiaan PRP-hoito tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan tavan parantaa ihoa eri kehon alueilla ja vastata erilaisiin kauneudenhoitoon liittyviin huolenaiheisiin. Hoito on suunniteltu auttamaan ihmisiä saavuttamaan nuorekkaampi ja terveemmän näköinen iho eri puolilla kehoa.

Related posts

Kulmien värjäys ja muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Botox ja Xeomin Hoidot – Kasvojen ja Kaulan Nuorentaminen