Botox hoito – lääkärin konsultaatio

HINNASTO

Botox hoito – Lääkärin konsultaatio: 15 min – 60€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta, mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä konsultaatiosta.

Tervetuloa kauneushoitolamme Botox-hoidon lääkärin konsultaatioon!

Ennen kuin astut ensimmäistä kertaa Botox-hoitoon, tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää kokeneen lääkärin asiantuntemusta ja ohjausta. Konsultaatiomme avulla voimme yhdessä keskustella toiveistasi ja odotuksistasi sekä arvioida, mikä hoito on juuri sinulle sopiva.

 1. Yksilöllinen suunnittelu
  Konsultaation aikana lääkärimme analysoi kasvojesi piirteitä ja keskustelee kanssasi siitä, millaisia tuloksia toivot. Näin voimme räätälöidä Botox-hoidon juuri sinun tarpeisiisi.
 2. Turvallisuus
  Lääkärimme varmistaa, että Botox-hoito on turvallinen sinulle, ottaen huomioon mahdolliset terveyteen ja allergioihin liittyvät seikat.
 3. Kysymykset ja epäilykset
  Konsultaatio tarjoaa mahdollisuuden esittää kaikki kysymykset ja käsitellä mahdolliset epäilykset, jotta voit tehdä informoidun päätöksen hoidon suhteen.
 4. Luottamus ja mukavuus
  Tiedät, että olet asiantuntevissa käsissä, ja voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen hoidon.
Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (1)

Konsultaatiomme on ensimmäinen askel kohti nuorekkaampaa ja kauniimpaa ulkonäköäsi. Ota yhteyttä meihin ja varaa aikasi Botox-hoidon lääkärin konsultaatioon tänään, ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tulos! 

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimeenpiteen hinnasta, mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä konsultaatiosta.

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (4)

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö