Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0
INFINITE BEAUTY

AUNIO-SOVELLUKSESSA

AUNIO - KAIKKI VARAUKSESI YHDESSÄ SOVELLUKSESSA

Aunio on tehnyt nettiajanvarauksen sovelluksen kautta mahdollisimman helpoksi. Löydät kaikki varauksesi yhdestä sovelluksesta. Käytkö usein samassa hoidossa? Auniolla voit varata uuden ajan samaan hoitoon vain parilla painalluksella.

Sovelluksella perut ja siirrät ajanvarauksesi helposti ja nopeasti oman profiilisi kautta. Kaikki tarvitsemasi tiedot kätevästi kätesi ulottuvilla: vierailuhistoria, kanta-asiakaskortit ja lahjakortit.

@infinite_beauty_helsinki Löydät meidät nyt Aunio-sovelluksesta! Aunio on oikea introvertin unelma - voit varata ajan haluamaasi hoitoon tai muokata varauksiasi helposti ja nopeasti. Sovelluksesta löydät myös vierailuhistoriasi, kanta-asiakaskortit sekä lahjakortit. 🥰 #kauneushoitola #ajanvaraus #sovellus #introvertti ♬ оригинальный звук - Infinite Beauty

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö