KAUNEUSHOITOLAMME

AMMATTITAITOINEN TIIMI

ALINA VESTERINEN

YRITYKSEN OMISTAJA, KOSMETIIKAN ASIANTUNTIJA & SAIRAANHOITAJA

 

Intohimo kauneutta kohtaan ja halu auttaa ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa olivat inspiraationa Infinite Beautyn perustamiselle.
Pyrimme olemaan paikka, jossa jokainen asiakas voi löytää sisäisen harmonian sekä ulkoisen kauneuden. Missiomme on auttaa sinua tuntemaan itsevarmuutta ja kauneutta kehossasi.

Infinite Beautyssa meillä on ammattilaisista koostuva tiimi, jotka ovat aina valmiita tarjoamaan sinulle henkilökohtaista lähestymistapaa ja laadukkaita palveluja.


Viihtyvyys ja asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Kauneushoitolamme on suunniteltu hyvinvointisi huomioon ottaen, täällä on viihtyisä ja rentouttava ilmapiiri.
Arvostamme aidosti jokaista asiakasta ja pyrimme luomaan pitkäaikaisen suhteen, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioitukseen.

 

Olemme aina valmiita kuuntelemaan toiveitasi, vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua valitsemaan parhaan suunnitelman kauneustavoitteidesi saavuttamiseksi.

693A2096

DARIA MAKAROVA

 KOSMETOLOGI

 

Minua on aina viehättänyt kauneudenhoitoala, joten vuonna 2019 päätin käydä ripsienpidennyskoulutuksen jatkaakseni unelmaani.

Päätin, etten lopeta tähän ja hallitsen kulmakarvojen ammattitaidon vuoden 2020 alussa sekä käyn ripsien laminointikurssin.

 

Vuonna 2021 lähdin sukeltamaan vielä syvemmälle kosmetologian maailmaan, ja aloitin kosmetologin koulutuksen, jonka suoritin vuoden 2022 loppuun mennessä. Opintojeni aikana kävin myös lisäkursseja sokeroinnista ja kemiallisesta kuorinnasta.

 

Minulla on monen vuoden kokemus kauneusalalla työskentelystä, ja nykyään teen töitä kosmetologina. Odotan innolla, että saan tavata jokaisen teistä!

kauneudenhoitola kosmetologit Tiimi Elizaveta Senchyk ipb Infinite Professional Beaut 683x1024 1

ELIZAVETA SENCHYK

YLEISLÄÄKÄRI & KOSMETOLOGI

 

Valmistuin menestyksekkäästi Pietarin ensimmäisestä lääketieteellisestä yliopistosta vuonna 2021 pääaineenani yleislääketiede, mutta olen työskennellyt kosmetologian alalla jo yli 5 vuotta. Suoritan tällä hetkellä Valviran laillistusta Suomessa.

 

Työskentely yhdessä kaupungin parhaista klinikoista on antanut minulle korvaamatonta kokemusta ja tietoa, jotta voin jatkossakin ilahduttaa asiakkaitani upeilla tuloksilla täällä Suomessa. Jatkuva kouluttautuminen ja kehittyminen auttaa myös hallitsemaan uusimmat tekniikat ja menetelmät parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

 

Lääkärinä ymmärrän, että saadaksemme kauniin ja terveen ihon meidän on työskenneltävä kaikkien ihokerrosten parissa. Autan sinua mielelläni löytämään oikean hoidon ihollesi juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ja tietysti voit aina kääntyä puoleeni saadaksesi unelmiesi huulet!

 

Vain harmoniaa ja estetiikkaa, ei muuta!

EKATERINA LEINONEN

 KOSMETOLOGI

 

Valmistuin kosmetologikoulusta Suomessa vuonna 2021 ja olen suorittanut kansainvälisen CIDESCO-kosmetologin tutkinnon kosmetologian alalla selluliitin hoidossa LPG-koneella.

 

Aloitin työskentelyn Infinite Beauty kauneushoitolassa maaliskuussa 2021. Minua viehättää laitehoidot ja hieronnat. Olen taitava myofaskiaalisissa, buccal ja klassisissa hierontatekniikoissa.

Nautin myös karvanpoistosta kaikissa muodoissaan. Pidän erityisesti kalvovahasta sen nopeuden ja käyttömukavuuden vuoksi. Lokakuussa 2022 suoritin koulutuksen IPL- ja diodilaserilla työskentelyyn, osaan päästä eroon ei-toivotuista karvoista pitkäksi aikaa.

 

Työssäni suunnittelen mielelläni etukäteen, jotta saavutan parhaan mahdollisen tuloksen. Jaan aina mielelläni tietotaitoani ja olen avoin uusille asioille.

ALEKSANDRA MALMIVAARA

YLEISLÄÄKÄRI & KOSMETOLOGI

 

Aleksandra Malmivaara valmistui vuonna 2017 I.I. Menshikovin Pietarin valtion lääketieteellisestä akatemiasta. Hän on yleislääkäri, jolla on yli kolmen vuoden kokemus esteettisistä palveluista.

 

Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat:
• Esteettisten ryppyjen korjaustoimenpiteiden suorittaminen botuliinitoksiinia käyttäen.

• Edistyksellisten tekniikoiden ja menetelmien soveltaminen luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi

• Täyteaineen poistot liuottamalla

Aleksandra ymmärtää, että väärin suoritetut toimenpiteet voivat aiheuttaa epämukavuutta ja tyytymättömyyttä. Hän auttaa sinua korjaamaan epätäydellisyydet ja saavuttamaan harmonisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Lasarus

LASARUS MITROFANOFF

ERIKOISLÄÄKÄRI

 

Olen työskennellyt ylilääkärinä julkisella sektorilla ja Raahen sairaalan gynekologisen osaston johtajana. Lisäksi olen lääketieteen tohtori.

 

Palveluvalikoimaani kuuluvat:
• Esteettiset botuliinihoidot
• Radiesse-täyteainehoidot, korjaus täyteaineilla
• Täyteaineen poisto
• PRP-plasmahoito
• Luomien poisto laserilla ja PAD-näytteet analyysiä varten
• Laserkuorinnat

 

Lisäksi voit:
• Varata ajan migreenin ja bruksismin hoitoon
• Hankkia lääkärintodistuksen ajokorttia varten
• Teettää silmäluomien blefaroplastiittileikkauksen Rauman kaupungissa, jossa minulla on leikkaussali.

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö