Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0
Mesoterapia Tehokas Iho ongelmien Hoito ja Kauneudenhoito IPB kauneushoitola

Mesoterapia - Tehokas Iho-ongelmien Hoito ja Kauneudenhoito

Tervetuloa matkalle kohti kauniimpaa ja terveempää ihoa! IPB:n mesoterapiasivusto on suunniteltu tarjoamaan sinulle syvällistä tietoa ja selventämään, miten tämä ainutlaatuinen hoitomenetelmä voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ihon ulkonäön ja terveyden. Ennen kuin sukellamme yksityiskohtiin, anna meidän esitellä sinulle mesoterapian maailmaa. Mesoterapia ei ole pelkästään hoito; se on kauneuden ja itsevarmuuden palauttamista, se on elinvoimaa ja nuoruutta ihollesi. Valmistaudu oppimaan, miten tämä innovatiivinen menetelmä voi muuttaa ihonhoitorutiinisi ja auttaa sinua loistamaan.

Saavutettavat tulokset mesoterapiasta

Mesoterapia tarjoaa useita saavutettavia tuloksia ihon kauneudenhoidossa.

- Hoito auttaa kirkastamaan ihoa, vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä sekä parantamaan ihon kosteustasapainoa.

- Kasvojen lisäksi mesoterapiaa voidaan soveltaa monille muille kehon alueille, kuten kaulalle, käsille ja dekolteelle.

- Mesoterapian edut ovat monipuoliset, ja hoito on vähän invasiivinen, mikä tarkoittaa lyhyempää toipumisaikaa verrattuna leikkauksiin.

- Potilaat voivat odottaa nähtäviä ja eirinomaisia tuloksia, jotka auttavat palauttamaan nuorekkaan ilmeen ja terveen ihon.

Mesoterapian tavoitteena on tarjota yksilöllisiä ratkaisuja ihon kauneudenhoitoon, ja se on suosittu vaihtoehto niin naisille kuin miehillekin, jotka haluavat parantaa ihonsa ulkonäköä.

Kauneusklinikka IPB Mesoterapia ja Biorevitalisaatio Hoida Iho ongelmat Ammattilaisten Avulla

Mesoterapian plussat ja miinukset

Mesoterapian plussat

1. Soveltuu kaikenikäisille

 • Mesoterapiaa voidaan soveltaa kaikille eri ikäryhmille (Ei alle 18-vuotiaille)

2. Soveltuu naisille ja miehille

 • Mesoterapia soveltuu yhtä hyvin niin naisille kuin miehillekin ja ylläpitää tai palauttaa ihon terveytä ja nuorekkuutta.

3. Ihon kosteuttaminen 

 • Mesoterapia auttaa parantamaan ihon kosteustasapainoa, mikä tekee ihosta nuorekkaamman ja kimmoisamman.

4. Ryppyjen vähentäminen

 • Hoito auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, antaen iholle sileämmän ulkonäön.

5. Ihon elvyttäminen

 • Mesoterapia stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä parantaa ihon joustavuutta ja ulkonäköä.

6. Vähän invasiivinen

 • Menetelmä on vähän invasiivinen, mikä tarkoittaa lyhyempää toipumisaikaa verrattuna kirurgisiin toimenpiteisiin.

7. Yksilöllinen hoito

 • Mesoterapiaa voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan, tarjoten asiakkaille henkilökohtaista huomiota.

Mesoterapian miinukset

1. Mahdolliset sivuvaikutukset

 • Vaikka ne ovat yleensä lieviä ja ohimeneviä, mesoterapian jälkeen voi ilmetä sivuvaikutuksia, kuten punoitusta, turvotusta tai mustelmia.

2. Vasta-aiheet

 • On olemassa tiettyjä terveydentilaa koskevia vasta-aiheita, jotka voivat estää mesoterapian suorittamisen tietyille potilaille.
kauneudenhoitola kosmetologit Tiimi Elizaveta Senchyk ipb Infinite Professional Beaut 683x1024 2

Lista esteettisistä ongelmista, joita mesoterapia auttaa korjaamaan

Ryppyjen ja juonteiden vähentäminen

Mesoterapia auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, erityisesti kasvojen alueella.

Turvotuksen ja punoituksen vähentäminen

Mesoterapia voi vähentää kasvojen ja muiden kehon alueiden turvotusta ja punoitusta.

Ihon epäpuhtaudet

Mesoterapialla on potentiaalia auttaa akneen ja finneihin liittyviin ongelmiin, mutta sen tehokkuus voi vaihdella yksilöittäin.

Kaksoisleuan kiinteyttäminen

Mesoterapia voi auttaa kiinteyttämään leuan aluetta ja vähentämään kaksoisleuan ulkonäköä.

Hiustenlaadun parantaminen

Mesoterapiaa voidaan käyttää hiusten terveyden parantamiseen ja hiusten kasvun edistämiseen.

Kauneusklinikka IPB Mesoterapia ja Biorevitalisaatio Hoida Iho ongelmat Ammattilaisten Avulla

Ihon Kosteutus

Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mikä on erityisen hyödyllistä kuivalle iholle.

Ihon epätasaisuudet

Se auttaa tasoittamaan ihon väriä ja rakennetta, mikä voi auttaa vähentämään epätasaisuuksia ja pigmenttimuutoksia.

Raskausarven ja ihon venytykset

Mesoterapia voi auttaa vähentämään raskausarpien ulkonäköä ja parantamaan ihon kuntoa, mutta sen tehokkuus vaihtelee yksilöittäin ja raskausarpien vakavuudesta riippuen. On tärkeää huomata, että raskausarpien hoito on prosessi, eikä yksi mesoterapia istunto välttämättä tuota välittömiä tuloksia.

Silmänympärysalueen hoidot

Hoito auttaa vähentämään tummia silmänalusia ja silmänympärysihon ongelmia, kuten "gusseja lappuja".

On tärkeää muistaa, että mesoterapian tehokkuus voi vaihdella yksilöittäin, ja hoitosuunnitelma räätälöidään yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Ennen hoidon aloittamista on suositeltavaa kuulla kokeneen ammattilaisen kanssa ja keskustella omista ihonhoitotavoitteista.

Mesoterapian erityyppiset hoidot

Mesoterapiaa voidaan suorittaa useilla eri tavoilla, ja valittava menetelmä riippuu hoidon tavoitteista sekä potilaan yksilöllisistä tarpeista ja mieltymyksistä. Tässä on joitakin yleisiä tapoja suorittaa mesoterapia:

Injektiot (pistokset)

Tämä on perinteisin mesoterapian muoto, jossa potilaan ihoon tai päänahkaan tehdään useita pieniä, kivuttomia pistoksia ohuilla neuloilla. Injektioiden avulla voidaan toimittaa mesoterapia-sekoitus suoraan haluttuun hoitoalueeseen.

Mesoterapia-geelit ja voiteet (Neulaton mesoterapia)

Tietyt mesoterapia-tuotteet ovat saatavilla geelinä tai voiteina, jotka voidaan levittää suoraan iholle ilman injektioita tai laaseria.

Elektroporaatio

Tämä tekniikka hyödyntää sähköistä impulsseja aineiden kuljettamiseen ihon läpi ilman neulojen käyttöä. Se voi olla vähemmän invasiivinen vaihtoehto niille, jotka pelkäävät neuloja.

Mesoterapia-patchit

Jotkut valmistajat ovat kehittäneet mesoterapia-patcheja, jotka sisältävät vaikuttavia aineita ja voidaan kiinnittää suoraan iholle.

Injektiohoidot Lipolyysihoito Käsivarret ”Allit” IPB

Mikroneulaus

Mikroneulausprosessissa ihoon käytetään mikroskooppisen pieniä neuloja, jotka luovat mikrokanavia. Nämä kanavat helpottavat mesoterapian aineiden imeytymistä.

Mesoterapia-laaserit

Nämä laitteet käyttävät laseria toimittamaan mesoterapian vaikuttavia aineita iholle. Laaseri voi auttaa parantamaan aineiden imeytymistä ja hoitotuloksia.

Iontoforeesi

Tämä menetelmä käyttää sähkövirtaa auttamaan mesoterapian vaikuttavien aineiden kulkeutumista ihon läpi.

Mesoterapia-mikroaaltoterapia

Tämä menetelmä yhdistää mikroaaltoterapian mesoterapiaan saavuttaakseen tarkemman ja syvemmän vaikutuksen.

Meilä IPB Kauneusklinikalla keskitymme mesoterapiaan kolmessa eri muodossa: tarkasti suoritettuihin injektiohoitoihin, tarkkaan mikroneulaukseen sekä mesoterapiageelien ja voiteiden käyttöön. Nämä tarkoin valitut menetelmät auttavat parantamaan ihon kuntoa, kosteuttamaan sitä ja vähentämään juonteita ja ryppyjä.

On tärkeää huomata, että kunkin mesoterapian muodon tehokkuus ja soveltuvuus voivat vaihdella yksilöittäin, ja paras valinta riippuu hoidon tavoitteista, ihotyypistä ja yksilöllisistä mieltymyksistä.

 

Ennen mesoterapian aloittamista on suositeltavaa konsultoida meidän kokeneita ammattilaisia, jotka voivat arvioida parhaan hoidon tarpeen ja suunnitelman.

Mikroneulaus ja Dermapen hoidot – Ihoa uudistava kauneushoito (47)

Miten mesoterapia toteutetaan pistosten kautta?

1. Asiakkaan valmistautuminen hoitoon

 • Ennen mesoterapian aloittamista asiakas suorittaa konsultaation lääkärimme tai kokeneen mesoterapeutin kanssa. Tämä on mahdollisuus keskustella odotuksista ja hoidon tavoitteista.
 • Asiakkaan terveydentila ja ihon kunto arvioidaan, ja mahdolliset vasta-aiheet ja riskit käsitellään.
 • Ennen toimenpidettä suosittelemme välttämään verenohennuslääkkeitä tai alkoholia, jotka voivat lisätä verenvuodon riskiä.

2. Hoidon vaiheet:

 • Puhdistus: Hoidon aluksi iho puhdistetaan huolellisesti poistamalla meikit ja epäpuhtaudet ja desinfioidaan.
 • Puudutus: Joissakin tapauksissa voidaan käyttää paikallista puudutuvoiteita, jotta hoito olisi mahdollisimman mukavaa ja kivutonta.
 • Mesoterapian aineiden injektointi: Mesoterapian aineet ruiskutetaan ihoon ohuilla neuloilla tai muilla soveltuvilla välineillä. Injektointi suoritetaan tarkasti kohdennetuilla alueilla, jotka vaativat hoitoa.
 • Hoitoalueiden jälkikäsittely: Hoidon lopuksi iho käsitellään antiseptisillä aineilla ja iholle levitetään rauhoittava voidetta.

3. Käytettävät mesoterapian valmisteet:

 • Mesoterapian valmisteet vaihtelevat hoidon tavoitteiden mukaan. Ne voivat sisältää vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja, hyaluronihappoa ja muita hyödyllisiä aineita, jotka ravitsevat ihoa ja edistävät sen kuntoa.

Mesoterapian valmisteet valitaan yksilöllisesti potilaan ihotyypin ja hoidon tavoitteiden perusteella.

 

 

4. Mesoterapian jälkeen:

 • Mesoterapian jälkeen on tärkeää noudattaa tiettyjä ohjeita ja välttää joitakin toimintoja estääkseen mahdolliset komplikaatiot ja edistääkseen hoidon tehokkuutta.
 1. Kuuma sauna tai kylpy: Vältä kuumia saunoja, kylpyjä, porealtaita ja höyryhuoneita välittömästi hoidon jälkeen. Liika lämpö voi laajentaa verisuonia ja lisätä turvotusta ja punoitusta.
 2. Vahva aurinkoaltistus: Vältä voimakasta auringonvaloa ja UV-säteilyä ensimmäisten päivien aikana hoidon jälkeen. Iho voi olla herkempi auringolle, ja suojautuminen on tärkeää.

 3. Kova fyysinen rasitus: Vältä voimakasta fyysistä rasitusta ja liikuntaa samana päivänä, kun mesoterapia on tehty. Liiallinen liikunta voi lisätä turvotusta ja ärsytystä.

 4. Hieronta tai kosketus hoitoalueelle: Vältä hierontaa tai voimakasta koskettelua hoidettavalle alueelle hoidon jälkeen. Tämä voi ärsyttää ihoa ja aiheuttaa infektioriskin.

 5. Voimakkaat ihonhoitotuotteet: Vältä käyttämästä voimakkaita ihonhoitotuotteita, kuten kuorivia aineita tai alkoholia sisältäviä tuotteita, välittömästi hoidon jälkeen. Käytä lempeitä ja kosteuttavia tuotteita, jotka on suositellut hoitava ammattilainen.

 6. Alkoholin käyttö: Vältä alkoholin nauttimista ensimmäisten päivien aikana hoidon jälkeen, koska alkoholi voi lisätä verenvuodon riskiä ja hidastaa paranemista.

 7. Kosmetiikan käyttö: Vältä raskaiden meikkien käyttöä välittömästi hoidon jälkeen. Kevyt meikki on yleensä hyväksyttävä, mutta liiallinen kosmetiikan käyttö voi ärsyttää ihoa.

 8. Pistoskohtien koskeminen: Älä koske, raavi tai hiero pistoskohtia hoidon jälkeen. Anna iholle aikaa rauhoittua ja parantua.

Muista, että nämä ohjeet voivat vaihdella hoidon tyypin ja hoidetun alueen mukaan, ja on tärkeää kuunnella hoitavan ammattilaisen antamia yksilöllisiä ohjeita ja suosituksia. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita mesoterapian jälkeen, ota yhteyttä meihin.

Lisätietoa mesoterapiasta

 

1.      Hiukset

Mesoterapia hiuksille vahvistaa hiusjuuria ja edistää terveiden ja vahvojen hiusten kasvua. Tällöin se auttaa myös hiustenlähtöön.

 

2.      Otsa

Mesoterapia otsalla vähentää otsan juonteita ja ryppyjä, palauttaen nuorekkaan ja sileän ihon.

 

3.      Kulmakarvat

Mesoterapia kulmakarvoilla edistää hiusten kasvua ja parantaa kulmakarvojen tiheyttä ja muotoa.

 

4.      Silmien ympärillä

Mesoterapia silmien ympärillä vähentää tummia silmänalusia ja juonteita, tuoden nuorekkaampaa ja levänneempää ilmettä. Tämä hoito poistaa myös yläluomen roikkumisen, turvotuksen, ikääntymisen merkit, ’harakanvarpaat’ ja kosteuttaa ihoa kauttaaltaan silmien ympäriltä.

 

5.      Nenä ja nenäsuoliviivat

Mesoterapia nenällä ja nenäsuoliviivoilla kirkastaa ihoa ja vähentää juonteita näillä alueilla.

 

6.      Huulet

Mesoterapia hoito huulilla kosteuttaa ja ravitsee ihoa, edistäen täyteläisempää ja nuorekkaampaa huulten ulkonäköä ja vähentää juonteita ja ryppyjä huulten ympäriltä.

 

7.      Leuka

Mesoterapia leualla auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään kaksoisleukaa, luoden selkeämmän kasvonpiirteiden muodon.

 

8.      Kaula

Mesoterapia kaulalle kirkastaa ihoa, vähentää juonteita, ryppyjä ja parantaa kaulan alueen ulkonäköä. Se voi vähentää ihon pegmentointia ja lieventää selluliittia paikallisesti ja voi poistaa ihon pigmenttiläiskiä. Tämä hoito voi myös auttaa kaksoisleukaa ja verisuonimuutoksia vastaan.

 

9.      Dekolteen alue

Mesoterapia dekolteen alueella vähentää juonteita ja kirkastaa ihoa, parantaen kaulan ja rinnan alueen ulkonäköä.

 

10.  Vatsa

Mesoterapia vatsalla auttaa kiinteyttämään ihoa ja vähentämään löysyyttä. Hoito voi auttaa haalistamaan raskausarpia ja muita arpia tai jopa poistaa ne kokonaan parantaen vatsan alueen ulkonäköä.

 

11.  Selkä

Mesoterapia selässä auttaa parantamaan ihon kuntoa ja ulkonäköä, erityisesti selän yläosassa ja olkapäissä.

 

12.  Kädet

Mesoterapia käsissä kosteuttaa ja vahvistaa ihoa, vähentäen ikääntymisen merkkejä käsissä.

 

13.  Reidet ja pakarat

Mesoterapia reisissä ja pakaroissa auttaa kiinteyttämään ihoa ja parantamaan näiden alueiden muotoa.

1. Mikä on optimaalinen ikä mesoterapian aloittamiseen?

 

   – Optimaalinen ikä mesoterapian aloittamiseen vaihtelee yksilöllisesti, mutta yleisesti ottaen sitä voidaan harkita aikuisiällä (ei alle 18 vuotiaille), kun iho alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä.

 

2. Kuinka usein mesoterapiaa tulisi toteuttaa?

   – Meidän lääkärimme voi arvioida hoitojen hoitotiheyden konsultoinnin jälkeen. Ylläpitääkseen hoidon tulokset yleensä hoito kannattaa toista kerran vuodessa.

 

3. Kuinka monta hoitokertaa vaaditaan tulosten saavuttamiseksi?

   – Tulosten saavuttamiseksi tarvittavien hoitokertojen määrä vaihtelee ongelman vakavuuden ja hoidon tarkoituksen mukaan. Tarkemman tiedon lääkärimme voi antaa konsultaation jälkeen.

 

4. Kuinka kauan mesoterapian vaikutus kestää?

   – Mesoterapian vaikutus kestää yleensä useita kuukausia ja tietyissä hoidoissa se voi kestää jopa puolitoista vuotta, mutta tarkka aika vaihtelee yksilöllisesti.

 

5. Voiko saunassa käydä mesoterapian jälkeen?

 

   – On suositeltavaa välttää saunomista heti mesoterapian jälkeen ja seuraavat 2-3 päivää, mutta asiaan voi kysyä hoitavalta lääkäriltä.

 

6.  Voiko alkoholia nauttia ennen ja jälkeen mesoterapian?

   – Alkoholin välttäminen ennen ja jälkeen mesoterapian saattaa olla suositeltavaa, ja siitä voi keskustella lääkärin kanssa.

 

7. Voiko mesoterapiaa tehdä kuukautisten aikana tai raskauden aikana?

   – Mesoterapiaa ei yleensä suositella raskauden tai kuukautisten aikana, mutta siitä voi keskustella hoitavan lääkärin kanssa.

 

8. Voiko urheilla mesoterapian jälkeen?

   – Liikunnan jatkaminen mesoterapian jälkeen on yleensä mahdollista, mutta tarkat suositukset kannattaa saada hoitavalta lääkäriltä.

 

9. Mihin aikaan vuodesta mesoterapian tekeminen on parasta? Voiko sen tehdä kesällä?

   – Mesoterapiaa voidaan yleisesti ottaen tehdä vuodenajasta riippumatta, mutta aurinkoaltistuksen välttäminen voi olla tärkeää hoidon jälkeen.

 

10. Tehdäänkö mesoterapiaa myös miehille? Onko eroja?

    – Mesoterapiaa voidaan tehdä myös miehille, ja hoito voi vaihdella tarpeen mukaan.

Mesoterapia vai biorevitalisaatio?

Kaikki Mesoterapian hoidot

HINNASTO Injektiohoidot Mesoterapia – 110€ VARAA AIKA Tervetuloa kauneushoitolamme -Mesoterapia …

HINNASTO Injektiohoidot Mesoterapia hiustenlähtöön – 90€ VARAA AIKA Tervetuloa kauneushoitolamme …

HINNASTO Mikroneulaus RF eli Fractionaalinen mesoterapia – ”Ihon nuorennus” koko …

HINNASTO Injektiohoidot RRS HA Eyes silmänympäryshoito:  – 180€ VARAA AIKA …

Tutustu myös muihin esteettisiin hoitoihin

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö