Hydrafacial-hoidot
Ihon Kauneuden Salaisuus

Hydrafacial-hoito on nopea ja tehokas tapa saavuttaa hehkuva ja terve iho. Tämä kaikkien julkisten suosittu kasvohoito puhdistaa, kosteuttaa ja uudistaa ihoa yhdellä istunnolla.
Valitse HydraFacial hoito nauttiaksesi välittömistä tuloksista, kirkkaasta ihosta ja kauniista ulkonäöstäsi!

Mitä on Hydrafacial-hoito?

Hydrafacial-hoito on tehokas ja monivaiheinen kasvohoito, joka on voimakkaasti suosittu julkisten keskuudessa. Tämä hoito perustuu ihon perusteelliseen puhdistukseen, kuorintaan, kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Se on suunniteltu parantamaan ihon terveyttä ja ulkonäköä, ja hoidon jälkeen iholle jäävät hoitavat aineet vaikuttavat pitkään, mikä entisestään tehostaa Hydrafacial-hoidon tuloksia useiden päivien ajan.

Hoidon perusperiaatteet alkavat syvällisellä puhdistuksella ja hellävaraisella kuorinnalla, jotka auttavat poistamaan kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet. Tämä valmistelee ihon vastaanottamaan hoitavat seerumit, jotka ovat Hydrafacial-hoidon keskeinen osa. Nämä seerumit sisältävät kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihoon, jättäen sen pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Hoidon lopuksi iholle levitetään erityinen suojaava seerumi, joka auttaa ylläpitämään hoidetun ihon hyvinvointia ja suojaa sitä ulkoisilta haittatekijöiltä. Tulokset ovat usein nähtävissä heti hoidon jälkeen, ja ne sisältävät kirkkaamman ihon, paremman ihon tekstuurin ja vähentyneet epäpuhtaudet.

Hydrafacialin suosion syitä ovat sen välittömät tulokset, ei-invasiivisuus ja mahdollisuus kohdistaa hoito erilaisiin iho-ongelmiin, kuten tukkeutuneet huokoset, epäpuhtaudet, ryppyjen vähentäminen ja ihon tylsyys. Lisäksi Hydrafacial sopii monille eri ihotyypeille ja on vähän sivuvaikutuksia, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon asiakkaille.

Kaiken kaikkiaan Hydrafacial-hoito tarjoaa asiakkaille nopean ja tehokkaan tavan saada terveempi, hehkuva iho, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon kauneudenhoitopalvelujen valikoimassa.

Meiltä löytyy jokaiselle sopiva HydraFacial™ -kasvohoito

HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talintuotantoa ja vähentää samalla laajentuneiden huokosten näkymistä. Huippuluokan HydraFacial™-hoito poistaa kivuttomasti ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäitä jättäen ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.

HydraFacial™ Platinum -kasvohoito

Hoito aloitetaan koneellisella lymfahoidolla, jolla palautetaan nestekierto kasvoihin ja vähennetään turvotusta. Kuorinnan, huokosten tyhjennyksen ja aktiiviaineiden annostelun lisäksi hoitoon yhdistetään ihon tarpeisiin räätälöity GlySal-happokuorinta ja tehoampulli. Hoitoa täydennetään LED -valohoidolla.

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, vaikuttaa ihon rakenteeseen, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, RegenGF™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidossa saadaan paras lopputulos sarjahoidolla 3-5 x. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla.

HydraFacial™ Radiance –kasvohoito

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla.

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal™ happokuorintaa, Dermabuilder™ peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED -valohoidolla

Kenelle Hydrafacial-hoidot soveltuvat parhaiten?

Hydrafacial-hoidot sopivat laajalti eri ihon tyypeille ja tarpeille, mutta ne voivat olla erityisen hyödyllisiä seuraaville ryhmille:

Ihonsävyn epätasaisuudesta kärsiville

Hydrafacial auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten auringon aiheuttamia vaurioita ja pigmenttiläiskiä.

Ikääntymisen merkkejä kokeville

Hydrafacial voi auttaa vähentämään ryppyjä ja hienoja juonteita sekä parantaa ihon kimmoisuutta ja tekstuuria.

Kiireiset ihonhoitoa kaipaaville

Koska Hydrafacial tarjoaa välittömiä tuloksia, se sopii hyvin kiireisille ihmisille, jotka haluavat nopean ja tehokkaan kauneudenhoitoratkaisun.

Epäpuhtaasta ihosta kärsiville

Hoidolla voidaan puhdistaa tukkeutuneet huokoset ja vähentää aknea, minkä ansiosta se sopii hyvin aknesta kärsiville henkilöille.

Kuivan ihon omaaville

Hoito tarjoaa tehokasta kosteutusta ja ravitsemusta kuivalle iholle, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon kuivan ihon hoitoon.

Ennaltaehkäisevä ihonhoito kaipaaville

Hydrafacial voi olla hyvä valinta myös niille, jotka haluavat ylläpitää ja ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä tai muita iho-ongelmia.

On kuitenkin tärkeää keskustella koulutetun ammattilaisen kanssa ennen hoidon aloittamista, jotta varmistetaan, että Hydrafacial-hoito on juuri sinulle sopiva ja täyttää ihonhoitotavoitteesi.

Kosmetologimme voivat räätälöidä hoidon yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Miten Hydrafacial-hoito Suoritetaan?

1. Ihon alkupuhdistus + kuorinta

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa iho alkupuhdistetaan. Tämä poistaa pinnalta epäpuhtaudet, lian ja ylimääräisen öljyn. Samalla iho kuoritaan hellävaraisesti erityisellä HydroPeel®-kärjellä. Kuorinta auttaa poistamaan kuolleet ihosolut ja tukkeutuneet huokoset, jolloin iho saa raikkaan ja sileän pinnan.

2. Ihon syväpuhdistus + kosteutus

Erityisellä Vortex-Fusion®-tekniikalla kivuttomasti poistetaan epäpuhtaudet huokosista vakuumilla. Sen jälkeen Iho kosteutetaan kauttaaltaan. Tämä auttaa aineiden imeytymistä syvemmälle ihoon.

3. Seerumin syöttäminen ihoon + Suojaus

Erityisellä Vortex-Fusion®-tekniikalla seerumit levitetään iholle. Hydrafacial hoidossassa käytetään erilaisia seerumeita ja aineita, jotka räätälöidään ihon tarpeiden mukaan. Nämä aineet sisältävät kosteuttavia ja antioksidanttisia ainesosia, jotka ravitsevat ihoa ja parantavat sen laatua.
Hoidon päätteeksi iholle levitetään suojaava seerumi, joka auttaa ylläpitämään hoidetun ihon hyvinvointia ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.

Hydrafacial-hoito on kivuton ja miellyttävä, ja siinä ei tarvita erillistä toipumisaikaa. Asiakkaat voivat palata normaaliin päivittäiseen toimintaansa välittömästi hoidon jälkeen. Koska hoito voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan, se soveltuu monille eri ihotyypeille ja ihonhoitotavoitteille. Hoidon suorittaa koulutettu ammattilainen, joka varmistaa, että asiakkaat saavat parhaat mahdolliset tulokset.

Ennen Hydrafacial-hoitoa, sen aikana ja jälkeen

Ennen Hydrafacial-hoitoa

Hydrafacial-hoito on suunniteltu tarjoamaan ihon puhdistus, kuorinta, kosteutus ja suojaus yhdessä istunnossa, ja se sisältää jo erilaisia tehokkaita seerumeita ja aineita ihonhoidon parantamiseksi.

 

Ennen hoitoa ei tarvitse käydä muissa hoidoissa eikä yleensä ole tarpeen käyttää muita voiteita tai ihonhoitotuotteita, koska Hydrafacialin seerumit ja aineet on suunniteltu hoitamaan ihoa kokonaisvaltaisesti.

 

Kuitenkin, jos sinulla on erityistarpeita tai iho-ongelmia, voit keskustella niistä Hydrafacialin suorittavan kosmetologin kanssa ennen hoitoa. Meidän tiimi voi räätälöidä hoidon tarpeidesi mukaan ja ehdottaa mahdollisia lisätoimenpiteitä tai seerumeita, jotka voivat tehostaa hoitoa.

 

Tärkeää on kuitenkin välttää voimakkaiden kuorintojen tai muiden hoitojen käyttöä juuri ennen Hydrafacial-hoitoa, sillä tämä saattaa ärsyttää ihoa liikaa.

Hydrafacial-hoidon yhteydessä

Hydrafacial-hoidon yteydessä on mahdollista suorittaa LED-valohoitoa, jotka täydentää ja tehostaa hoitoa.

LED-valohoito

LED (Light Emitting Diode) -valohoito on tehokas ja turvallinen menetelmä. Tämä hoito hyödyntää eri väristen LED-valojen energiaa, joilla on erilaisia vaikutuksia ihoon.

 • Sininen LED-valo

  • Sitä käytetään usein aknen hoidossa, koska se auttaa tappamaan bakteereja ja vähentämään tulehdusta. Se voi olla hyödyllinen, jos sinulla on taipumusta akneen.
 • Punainen LED-valo

  • Punainen LED-valohoito edistää ihon paranemista ja kollageenin tuotantoa, mikä auttaa vähentämään juonteita ja parantamaan ihon rakennetta.

Hydrafacial-hoidon jälkeen

Hydrafacial-hoidon jälkeen on tärkeää ylläpitää ihon hyvinvointia ja jatkaa sen parantamista.

Voit harkita seuraavia vaihtoehtoja:

 • Toistuvat Hydrafacial-hoidot:

  Useimmat asiakkaat saavat parhaat tulokset säännöllisten toistuvien Hydrafacial-hoitojen avulla. Kosmetologimme voi suositella hoidon tiheyttä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

 • Kosteuttavat hoidot:

  Kosteuttavat kasvohoidot voivat auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja parantamaan sen elastisuutta.

 • Ryppyjen vähentävät hoidot:

  Jos tavoitteenasi on vähentää ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä, voit harkita erilaisia ryppyjen hoitomenetelmiä, kuten botuliinihoitoa tai täyteaineita.

 • Aurinkosuoja ja ihonhoitotuotteet:

  Käyttämällä laadukkaita aurinkosuojatuotteita ja jatkamalla oikeanlaista ihonhoitorutiinia kotona, voit ylläpitää ja parantaa Hydrafacial-hoidon tuloksia.

On tärkeää kuulla ammattilaisen neuvoja ja suosituksia yhdistetyistä hoidoista sekä jälkihoitotoimenpiteistä varmistaaksesi, että saavutat parhaat mahdolliset tulokset ja pidät ihosi terveenä ja kauniina.

Kaikki HydraFacial™-kasvohoidot

HINNASTO HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito:  – 190€ VARAA AIKA Kirkas …

HINNASTO HydraFacial™ Radiance –kasvohoito:  – 195€ VARAA AIKA Eroon Värihäiriöistä …

HINNASTO HydraFacial™ Clarifying -kasvohoito:  – 155€ VARAA AIKA Ihon Syväpuhdistus …

HINNASTO HydraFacial™ Platinum -kasvohoito:  – 299€ VARAA AIKA HydraFacial™ Platinum …

Tutustu myös muihin kasvohoitoihin

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö