693A6275

Forlle'd Kasvohoidot - Huippulaatuista Ihonhoitoa

Tervetuloa IPB-kauneushoitolan maailmaan, jossa kauneus ja tiede kohtaavat. Olemme ylpeitä tarjotessamme sinulle Forlle'd kasvohoitoa, joka on huippulaatuinen ihonhoitoelämys.

Forlle'd kasvohoidot - huippulaatuista ihonhoitoa

Forlle'd on arvostettu kosmetiikkabrändi, joka tunnetaan korkealaatuisista ihonhoitotuotteistaan ja ammattimaisista kauneushoidoistaan.

Forlle'd kasvohoidot - huippulaatuista ihonhoitoa

Forlle'd brändiä tunnetaan erityisesti korkealaatuisista ihonhoitotuotteistaan ja ammattimaisista kauneushoidoistaan. Tämä brändi perustuu tinkimättömään tieteelliseen tutkimukseen ja innovaatioon, ja sen laadukkaat tuotteet ovat saaneet laajalti tunnustusta ympäri maailmaa. Itse asiassa vuonna 2002, Shimadzu-suuryhtiön tiedetutkija Koichi Tanaka sai Nobel-palkinnon biologisten makromolekyylien identifiointi- ja rakennetutkimusmenetelmien kehittämisestä. Tämä vahvistaa Forlle'din sitoutumista tieteelliseen huippuosaamiseen.

Forlle'd on erityisen tunnettu anti-aging-tuotteistaan, jotka auttavat vähentämään ryppyjä, kiinteyttämään ihoa ja palauttamaan sen nuorekkaan hehkun. Valikoimastamme löydät laajan repertuaarin ihonhoitotuotteita, mukaan lukien puhdistustuotteita, seerumeita, voiteita ja erikoistuotteita eri ihonhoitotarpeisiin.

Forlle'd kasvohoidot huippulaatuista ihonhoitoa ipb kauneushoitola Katajanokka Helsinki png (1)

Miksi valita juuri Forlle'd kasvohoito?

Forlle'd kasvohoidot perustuvat tieteelliseen huippuosaamiseen ja innovaatioon. Ne tarjoavat näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Kasvohoitojen ytimessä on huippulaatuiset ainesosat ja tekniikat, jotka auttavat vähentämään ryppyjä, kiinteyttämään ihoa ja saavuttamaan nuorekkaan hehkun.

Kauneushoitolassamme hoidot toteutetaan ammattitaitoisten kosmetologiemme toimesta. He ymmärtävät ihon tarpeet ja asiakkaiden ainutlaatuiset tavoitteet. Me teemme yksilöllisen arvion ihosi tilasta ja suunnittelemme räätälöidyn hoidon parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Forlle'd kasvohoidot tarjoavat enemmän kuin pelkkää ihonhoitoa – ne tarjoavat kokonaisvaltaisen kauneudenhoitoelämyksen. Hoidot rentouttavat mielen ja kehon samalla kun ne hellivät ihoa. Ne ovat enemmän kuin pelkkä kauneusrutiini – ne ovat tapa juhlistaa itseäsi.

Kosteuden tärkeys ihon kauneudelle

Hyaluronihappo on ihon luontainen ainesosa, joka sitoo kosteutta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Ikääntymisen myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, mikä aiheuttaa ryppyjä, kuivuutta ja ihon kimmoisuuden heikentymistä. Forlle'd on kehittänyt pienimolekyylisen hyaluronihapon, joka pystyy tunkeutumaan ihon syvemmille kerroksille ja palauttamaan ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Tutkimuksemme ja innovaatiomme ovat tehneet mahdolliseksi tuoda markkinoille pienimolekyylisen hyaluronihapon, joka on vain noin 5 nm kokoista. Tämä teknologia on patentoitu ja mahdollistaa kosteuden tehokkaamman sitomisen ihoon.

Forlle'd kasvohoidot huippulaatuista ihonhoitoa ipb kauneushoitola Katajanokka Helsinki (123)

Hyaluronihappo - iholle elämänlähde

Hyaluronihappo pystyy sitomaan nestettä peräti 6000 kertaa painonsa verran, ja se on tärkeä osa ihon kosteustasapainoa. Se suojaa ihoa, edistää solujen toimintaa ja auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden. Forlle'din tuotteet sisältävät pienimolekyylisen hyaluronihapon lisäksi muita arvokkaita ainesosia, kuten merielastiinia, koentsyymi Q10:ä, C-vitamiinia ja skvalaania, jotka tukevat ihon terveyttä ja kauneutta.
Valitse Forlle'd kasvohoito ja anna ihosi kukoistaa. Kokeile huippulaatuista ihonhoitoa, joka tarjoaa nämä upeat edut ja tulokset. Ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään astuaksesi matkalle kohti kauniimpaa ihoa ja itsevarmuutta.

Hyalogy -molekyylien koko Tavallisten hyaluronihappomolekyylien koko on 3 000 nm. Koska orvaskeden soluväli on vain 15 nm, tavallinen hyaluronihappo ei pysty kulkeutumaan syvälle ihoon. Tästä syystä olemme kehittäneet pienimolekyylisen Hyalogy – hyaluronihapon. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kehittämämme hyaluronihapon molekyylin koko on vain noin 5 nm

Ainutlaatuinen pienimolekyylisen ionisoidun hyaluronihapon tuotantomenetelmä on patentoitu (patentin numero on Japanissa 2865412, EU:ssa 0507960). Hyaluronihappomolekyyli on vain neljän nanometrin kokoinen. Iholle levitettynä se läpäisee tyvikalvon ja kulkeutuu verinahkaan vaikuttaen ihoon niin ulkoa kuin sisältäkin, jolloin kosteutuksen tulos kaksinkertaistuu. Hyaluronihapon molekyylit eivät kuitenkaan ole pieniä. Niiden molekyyli koko on suurempi kuin verisuonien seinämät, joten hyaluronihappo ei pääsetunkeutumaan elimistön verenkiertoon. Tuotantomenetelmä kehitettiin Shimadzu – yhtiössä Japanissa. Vuonna 2002 Shimadzu – yhtiön tutkija Koichi Tanaka palkittiin biologisten makromolekyylien identifiointi- ja rakennetutkimusmenetelmien kehittämisestä. Näin ollen Shimazu -yhtiö patentoi Tanakan Nanoteknologian ja loi Forlle’d –laboratorion, jossa kehitettiin pienmolekyyliset ihonhoitotuotteet.

« Hyaluroonihappo on ihon luontainen ainesosa. Se sitoo kosteutta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Iän myötä hyaluronihapon varannot hupenevat. Luontaisen hyaluronihapon molekyylit ovat sen verran isoja, että kosmetiikkatuotteissa Hyaluronihappoa on perinteisesti käytetty vain ihon pinnan kosteutukseen. Pienimolekyylistä Hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet pystyvät kulkeutumaan ihon sisään. Nämä tuotteet tulevat muuttamaan tapamme hoitaa ihoa. »

Kanon Shirouzu, lääkäri, lääketieteiden tohtori, ihotautisairaalan johtaja, Japanin ihotautilääkäriliiton jäsen.

 

Pienmolekyylinen hyaluronihappo

Hyaluronihapolla on erityisasema biologisesti aktiivisten luontaisaineiden joukossa.

  1. Hyaluronihappo pystyy sitomaan nestettä peräti 6000 kertaa painonsa verran: yksi gramma hyaluronihappoa sitoo noin kuusi litraa vettä. Hyaluronihappo on hyvin tärkeä ihon
  2. Verinahan sisältämällä hyaluronihapolla on tärkeä rooli solujen vuorovaikutuksessa. – osien synteesi ja ylläpidetään homeostaasia.
  3. Verinahan luonnollinen uudistuminen ja sidekudossolujen ominaisuudet riippuvat suoraan hyaluronihapon määrästä, joka vähenee iän myötä.
  4. Hyaluronihappo suojaa sidekudosta ja ehkäisee infektioita.
  5. Hyaluronihappo edistää neoangiogeneesia ja antioksidanttien toimintaa.

Hyaluronihapon koostumus ja ominaisuudet ovat aina samat lähteestä riippumatta.

Hyaluronihapon koostumus Hyaluronihappo on polysakkaridi, joka kuuluu glykosaminoglykaaneihin ja on D-glykonuurihapon ja N-asetyyli-Dglykosamiinin yhdiste. Hyaluronihapon molekyylipaino on 810 000 – 1 200 000u. Selkärankaisten molekyyleissä voi olla jopa 2 000 – 3 000 disakkaridiyksikköä. Disakkaridiyksikön pituus on 0,92 nm, joten molekyylipainon ollessa 800 000u molekyylin pituus on 1,79 μ ja molekyylipainon ollessa 1 200 000u molekyylin pituus on 2,79 μ Tämä on 2 – 3 kertaa solun kokoa (50 nm) enemmän ja 13,8 kertaa solunvälitilaa enemmän.

 

Absorptiokyvyn nostaminen hyaluronihapon depolymerisaation avulla

Pienimpien hyaluronihappomolekyylien koko on yleensä 3 000 nm. Verinahan solujen välitila on vain 15 – 50 nm. Levittämällä normaalia hyaluronihappoa iholle hyaluronihappo jää ihon pinnalle eikä kulkeudu ihon sisään. Tästä syystä olemme kehittäneet pienimolekyylisen Hyalogy – hyaluronihapon. Tutkimuksissa on todettu, että kehittämämme hyaluronihappomolekyylin koko on noin 5 nm. Tämän pienimolekyylisen hyaluronihapon polymeerissä on yhdestä viiteen molekyyliä.

Olemme patentoineet menetelmän, jolla polymeerinen hyaluronihappo muunnellaan pienen molekyylipainon omaavaan molekyyliin ja yhdistetään yli 2 arvoisiin epäorgaanisiin aineisiin mukaan lukien elektrolyytin muotoinen kalsium. Epäorgaanisen aineen (elektrolyytin muotoisen kalsiumin) lisääminen tehostaa hyaluronihapon vaikutusta ja parantaa solujen uudistumista. Molekyylipainon mittaamiseen käytettiin Shimadzu – yhtiön valmistamaa AXIMA CFR plus –laitetta.

 

Hyaluronihapon pääaineosat

Pienimolekyylinen EM-proteiini Hydrolysoitu kananmunankuo ren kalvo

Pieni määrä tätä arvokasta ainetta saadaan ohuesta kalvosta kananmunakuoren sisäpuolelta. Pienimolekyylisen EM-proteiinin sisältämät aminohapot toimivat samalla tavalla kuin luontaiset kosteutta sitovat yhdisteet ihon sarveiskerroksessa. Kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta EM-proteiini lisää ihon joustavuutta ja tukee kollageenin tuotantoa, joka on tärkeä ihon kimmoisuuden ylläpitämiseksi ja ryppyjen ehkäisemiseksi

 

Merielastiini Merikollageeni

Nämä proteiinit esiintyvät ihon sidekudoksessa. Ne ovat säikeitä, jotka tukevat ihon joustavuutta. Ikääntymisen myötä ja UV-säteilyn vaikutuksesta ihon joustavuus heikkenee. Merikollageeni ja elastiini ovat ihonhoidon onnistumisen edellytys. Hyalogy–ihonhoitotuotteissa käytetään merestä peräisin olevia proteiineja, jotka ovat eläinperäisiä proteiineja kestävämpiä

 

Koentsyymi Q 10

Koentsyymi Q 10 elvyttää soluja ja on tehokas antioksidantti. Se neutralisoi vanhenemisen syynä olevat vapaat radikaalit, mikä auttaa suojelemaan soluja ja kudoksia sekä hidastamaan vanhenemista. Tämä auttaa myös elimistön luontaisen vastustuskyvyn palauttamisessa. Ihon kimmoisuus paranee.

 

Pienimolekyylinen helmiproteiini Hydrolysoitu konhioliini

Helmiproteiinia saadaan helmen sisältämistä korkealaatuisista proteiineista. Helmiproteiinin ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin iholla. Helmiproteiini ehkäisee ihon kuivuutta ja tehostaa kosteuden sitomista. Lisäksi helmiproteiini normalisoi ihon pH:ta sekä torjuu ryppyjä ja ikääntymisen aiheuttamia ihonvärin muutoksia

 

Retinoli

Retinolilla on tärkeä osa ihon solujen elvyttämisessä ja kollageenin tuotannossa. Retinoli kosteuttaa herkkiä, rypyille alttiita ihonalueita silmien ja suun ympärillä ja lisää niiden kimmoisuutta. Retinoli tukee ihon nesteensitomiskykyä.

 

C-vitamiini Stabiloitu C-vitamiini

Stabiloitu C-vitamiini imeytyy ihoon tavallista C-vitamiinia paremmin. C-vitamiini kiinteyttää velttoa ihoa ja edesauttaa kollageenin tuotantoa. C-vitamiini ehkäisee pisamien muodostusta pigmenttiä kuluttamalla

 

Skvalaani

Skvalaani lisää ihon kosteuspitoisuutta ja pehmeyttä. Koostumukseltaan skvalaani on ihon lipidien kaltainen. Skvalaani muodostaa ohuen kalvon, joka suojaa ihoa kuivuudelta ja UV–säteilyltä

 

Muita aineosia

Tuotteet sisältävät myös lipiduuria, joka vahvistaa ihon luontaista suojaa; aminohappoja, jotka edistävät nesteensitomista; isomerisoitua sokeria, joka suojaa ihoa ja palauttaa sen kosteustasapainon; aminokeramideja, jotka suojaavat ihon sarveiskerrosta.

Forlle'd kasvohoidot huippulaatuista ihonhoitoa ipb kauneushoitola Katajanokka Helsinki (4)

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö