Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0
Kauneusklinikka IPB Mesoterapia ja Biorevitalisaatio Hoida Iho ongelmat Ammattilaisten Avulla (1)

Mesoterapia ja Biorevitalisaatio

Tervetuloa IPB:n kauneusklinikkaan, missä täydellinen iho on lähempänä kuin koskaan. Ymmärrämme, kuinka tärkeää on saavuttaa ja ylläpitää terve ja kaunis iho. Siksi tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea täydellisen ihon salaisuus: Mesoterapian ja Biorevitalisaatio.

Mitä Mesoterapia ja biorevitalisaatio ovat?

Mesoterapia ja biorevitalisaatio ovat kauneudenhoitomenetelmiä, jotka keskittyvät ihon nuorentamiseen ja parantamiseen. Näitä menetelmiä käytetään yleisesti ihon laadun parantamiseen, ryppyjen vähentämiseen, ihon kosteuttamiseen ja ihon kimmoisuuden lisäämiseen.

1. Mesoterapia

Mesoterapia on hoitomenetelmä, joka keskittyy erityisesti ihon kosteuttamiseen ja elinvoimaisuuden palauttamiseen. Tämän ansiosta Mesoterapia voi auttaa vähentämään kosteuden puutteesta johtuvia hienoja juonteita ja ryppyjä.

Tätä varten ihon alle ruiskutetaan hyaluronihappoa, se on aine, joka esiintyy luonnollisesti ihossa ja auttaa sitä säilyttämään kosteuden. Kosteutetun ihon uskotaan näyttävän nuorekkaammalta ja terveemmältä.

Mesoterapia käytetään usein kasvojen alueella, mutta sitä voidaan käyttää myös kaulassa, käsissä ja muilla kehon osilla.

2. Biorevitalisaatio

Biorevitalisaatio on hoitomenetelmä, jossa pieniä määriä erilaisia vitamiineja, mineraaleja, peptidejä, aminohappoja, antioksidantteja ja muita hyödyllisiä aineita ruiskutetaan suoraan ihon alle.

Tämä tapahtuu yleensä ohuilla neuloilla tai erityisillä kynillä. Hoito suoritetaan usein kasvojen, kaulan tai dekolteen alueella, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin kehon osiin.

Biorevitalisaation tavoitteena on parantaa ihon ulkonäköä, kirkastaa ihoa, vähentää ryppyjä ja stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Mesoterapia vai biorevitalisaatio, minkä hoidon valita?

Yleisesti ottaen mesoterapia ja biorevitalisaatio ovat hoitotoimenpiteitä, jotka ovat suositeltavia, koska ne auttavat estämään ikääntymisen merkkejä ja ihon ongelmien ilmenemistä.

Mesoterapia keskittyy erityisesti ihon pinnallisempiin kerroksiin, pyrkien parantamaan ihon joustavuutta, edistämään veren mikroverenkiertoa ja tarjoamaan hoitoa. Toisaalta biorevitalisaatio vaikuttaa syvemmälle ihon kerrokseen, tavoitellen ihon kosteuttamista ja uudistamista.

Hoitojen valinta riippuu asiakkaan asettamista tavoitteista, hänen ihonsa yksilöllisistä ominaisuuksista ja iästä. Tämän vuoksi ennen hoitoa me järjestämme konsultaation kosmetologimme ja asiakkaamme välillä, jotta voimme selvittää nämä kriteerit.

Botox hoito. Sibelius rypyt + silmäkulmat IPB kauneushoitola Helsinki

Mihin iho-ongelmiin nämä hoidot voi käyttää?

Mesoterapia

• Aknen hoito
• Arpien hoidon tukeminen
• Ihon ikääntymisen merkkien torjunta
• Ihon sävyn elvyttäminen
• Hiustenlähdön ennakoiminen
• Rasvan ja selluliitin vähentäminen

Biorevitalisaatio

• Ihon sävyn parantaminen
• Kuivan ja veltostuneen ihon hoito
• Pintaryppyjen käsittely
• Suurentuneiden ihohuokosten hoidon tukeminen

Mihin ongelmiin nämä hoidot auttavat?

IPB:n kokeneet ammattilaiset suunnittelevat yksilöllisiä hoitosuunnitelmia asiakkaillemme. Ymmärrämme, että jokaisen ihon tarpeet ovat erilaiset, ja siksi räätälöimme hoitomme juuri sinun tarpeitesi mukaan. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan sen täydellisen ihon, joka tekee sinusta itsevarmemman ja on ylpeytesi lähde.

Jos olet valmis astumaan kohti täydellisempää ihoa, varaa aika Mesoterapia tai Biorevitalisaatio hoitoon. Anna meille mahdollisuus auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi iho.
Ota yhteyttä IPB:hen jo tänään, ja anna meidän luoda juuri sinulle sopiva kauneusrutiini.

Tutustu myös muihin lääkärihoitoihin

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö