Injektiohoidot Linerase collagen powder

HINNASTO

Injektiohoidot Linerase collagen powder – 310€

Tervetuloa kauneushoitolamme -Linerase collagen powder-injektiot tarjoavat tehokkaan tavan hoitaa erilaisia iho-ongelmia ja saavuttaa nuorekkaampi ja kauniimpi ulkonäkö

LINERASE COLLAGEN BOOSTER stimuloi uusien fibroblastien tuotantoa luomaan natiivia tyypin III kollageenia uutena kudostäytteenä. Se tekee seuraavaa: Palauttaa kasvojen ja vartalon sidekudosta parantaen elastisuutta ja kiinteyttä Stimuloi ihon oman kollageenin tuotantoa ja edistää pehmytkudoksen luonnollista uusiutumista Parantaa ihohaavoja, arpia ja makuuhaavoja LINERASE COLLAGEN BOOSTER on täydellinen kumppani muille biorevitalisoiville ja bioregeneroiville hoidoille ja yksi edistyneimmistä nykyään saatavilla olevista injektoivista vartalon ja kasvojen krono- ja photo-ikääntymishoidoista.
Tayteaineen poisto liuottamalla IPB kauneushoitola Helsinki 1 683x1024 10

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö