Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0

varaa aikaa

Tervetuloa Kauneushoitola Helsinkiin – Huippuluokan Kauneuspalvelut ja Laadukkaat Ihonhoitotuotteet.

 

Etsitkö kauneushoitolaa Helsingistä? Olemme asiantunteva kauneushoitola, joka tarjoaa monipuolisia palveluita kauneudenhoitoon. Meillä voit nauttia erilaisista kasvohoidoista, prp-hoidoista, vartalohoidoista, botox-hoidoista, täyteainehoidoista, hieronnoista, hydrafacial-hoidoista ja paljon muusta.

 

Kauneushoitolamme ammattitaitoiset kosmetologit ja hoitajat käyttävät uusimpia tekniikoita ja laadukkaita tuotteita taatakseen asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoitoelämyksen. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan kauniin ja terveen ihon sekä rentoutumaan arjen kiireiden keskellä.

 

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme ja varaa aika helposti verkkosivuiltamme. Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa laadukkaita ihonhoitotuotteita suosituilta brändeiltä, kuten Forlled, Ericson Laboratoire, MCCM Cosmetics, Bioformula ja Uteki. Voit hankkia tuotteet joko paikan päältä hoitolastamme tai kätevästi verkkokaupastamme.

 

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa. Anna meille mahdollisuus hemmotella sinua – varaa aika kauneushoitolastamme ja astu matkalle kohti hehkeämpää ulkonäköä ja rentoutunutta mieltä!

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö