Happokuorinta

HINNASTO

Happokuorinta pigmenttihäiriö – 85 €

Happokuorinta acne ja acnearveet – 85 €

Happokuorinta anti- age hoito – 120 €

Kemiallinen kuorinta Jessner peel – 100 €

Kemiallinen kuorinta Yellow peel – 150 €

Ihotekstuurin Parantaminen Happokuorinnalla

Happokuorinta on tehokas ihonhoitomenetelmä, joka voi auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja laatua monin eri tavoin. Tässä lisätietoa happokuorinnasta ja siitä, mihin se voi olla hyödyllinen:

  • Aknen hoito: Happokuorinnat voivat auttaa lieventämään aknen oireita ja vähentämään aknearpia. Ne poistavat kuolleita ihosoluja, avaavat tukkeutuneita huokosia ja vähentävät tulehdusta.
  • Happokuorinta acne ja acnearveet – 85 €: Luomme sinulle yksilöllisen ohjelman näin monimutkaisen ongelman ratkaisemiseksi. Asiantuntijoidemme käyttämä laaja valikoima happoja auttaa rauhoittamaan ihoa, vähentämään tulehdusta ja tasoittamaan ihon rakennetta.
  • Pigmenttimuutosten vähentäminen: Happokuorinnat voivat auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia, kuten auringon aiheuttamia ruskeita läiskiä ja epätasaista ihonväriä.
  • Happokuorinta pigmenttihäiriö – 85 €: Arsenaalissamme on laaja valikoima kuorintoja, joilla voidaan torjua pigmentaatiota. Valitsemme sinulle sopivat menettelytavat ongelman ratkaisemiseksi.
Happokuorinta Helsingissä IPB kauneushoitola Ihojen Virkistys ja Kauneudenhoito (22)
  • Anti-age hoito : happokuorinta voi olla osa anti-aging-hoitomenetelmää. Happokuorinnat voivat auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon ulkonäköä useilla tavoilla.
  • Happokuorinta anti- age – 120 €:  kuorinta on yksi tärkeimmistä vaiheista ihon nuorentamisessa. Toimenpiteiden kulku ja valmistelut valitaan yksilöllisesti.
Happokuorinta Helsingissä IPB kauneushoitola Ihojen Virkistys ja Kauneudenhoito (221)1
  • Kemiallinen kuorinta Jessner peel – 100 €: Jessner Peel on alfa- ja beetahydroksihappojen cocktail ja tehokas antiseptinen aine: maitohappo – yksi miedoimmista AHA-hapoista (alfa-hydroksihapot), joka ei vain kuori, vaan myös kosteuttaa; salisyylihappo – beeta-hydroksihappo, keratolyyttinen, jolla on selvä anti-inflammatorinen, antibakteerinen ja talia säätelevä vaikutus; resorsinoli on antiseptinen aine, joka estää patogeenisten bakteerien toimintaa ja minimoi ei-toivottujen reaktioiden kehittymisen.
  • Kemiallinen kuorinta Yellow peel – 150 €: Yellow peel on hoito kypsälle iholle. Siksi nuorille tytöille ei suositella uusimistoimenpidettä, jotta ne eivät häiritse luonnollisia uusiutumisprosesseja.

    Se suositellaan 30–50-vuotiaille naisille, joilla on selkeitä ongelmia. INDIKAATIOT Huomattavaa pigmentaatiota kasvojen eri osissa; Jälkiaknen ja aknen jälkiä; Ensimmäiset tai ilmeiset ikääntymisen merkit, pienten ryppyjen ilmaantuminen; Keratoosi ja muut dermatologiset sairaudet (paitsi vaikea akne); Rasvainen iho, joka johtuu talirauhasten liiallisesta toiminnasta.

On tärkeää huomata, että happokuorintojen tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, ja usein tarvitaan useampia kuorintoja saavuttaakseen parhaat mahdolliset tulokset. Lisäksi kuorintojen jälkeen on tärkeää käyttää aurinkosuojaa ja huolehtia ihon asianmukaisesta hoidosta.

 

Ennen kuin aloitat happokuorinnat anti-aging-tarkoituksessa, on suositeltavaa keskustella asiasta ihotautilääkärin tai kokeneen kauneudenhoitoalan ammattilaisen kanssa, joka voi arvioida ihosi tilan ja suositella sopivaa hoitosuunnitelmaa.

AJANVARAUS

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö