Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito

HINNASTO

HydraFacial™ Age Refinement –kasvohoito:  – 190€

Kirkas ja Nuorekas Iho – HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito

HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito: Nuorekkaampi Iho Aikuisille

HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoito tarjoaa ihanteellisen ratkaisun ikääntyvälle iholle. Tämä hoito on suunniteltu korjaamaan ikääntymisen merkit monipuolisesti, aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin.

Hoito yhdistää GlySal™ happokuorinnan, Dermabuilder™ peptidiampullin, hyaluronihapon sekä A- ja E-vitamiinia sisältävät HydraFacial™ tehouutteet, jotka tekevät siitä tehokkaan ja monipuolisen ihonhoitoratkaisun. GlySal™ happokuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja parantaa ihon tekstuuria, samalla Dermabuilder™ peptidiampulli lisää ihon elastisuutta ja vähentää ryppyjä.

Lisäksi hoidon aikana käytetään HydraFacial™ tehouutteita, jotka ravitsevat ihoa syvältä. Tämä antaa ihollesi terveen hehkun ja auttaa säilyttämään nuorekkaan ilmeen.

Tämän kokonaisvaltaisen hoidon täydentämiseksi suosittelemme LED-valohoitoa, joka vahvistaa hoidon vaikutuksia ja auttaa ihoasi näyttämään entistä nuorekkaammalta.

Kokeile HydraFacial™ Age Refinement -kasvohoitoa Helsingissä ja anna ihollesi lahja, joka palauttaa nuorekkauden ja hehkun. Varaa aikasi nyt ja anna ihosi loistaa.

HydraFacial™ kasvohoito IPB kauneushoitola helsinki (9)

Saattaat myös kiinostua näistä lääkärin palveluistamme:

Liittyvät tuotteet

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö