Ostoskori on tyhjä.
100% Secure Checkout!
0,00  0

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito

HINNASTO

HydraFacial™ Restorative –kasvohoito:  – 210€

Helsingin Parhaat Kasvohoidot - HydraFacial™ Restorative IPB:llä

HydraFacial™ Restorative -kasvohoito tarjoaa ihanteellisen ratkaisun aikuisen ihon kauneuden ylläpitoon ja korjaamiseen. Helsingin IPB kauneushoitolassa voit kokea tämän monipuolisen hoidon, joka vaikuttaa ihoosi monin eri tavoin.

Hoidon alussa ihoasi hellitään koneellisella lymfahoidolla, joka auttaa palauttamaan ihon nestekierron ja vähentämään turvotusta. Tämä valmistaa ihosi vastaanottamaan hoidon tehokkaat vaiheet.

Kasvohoidon keskipisteenä on GlySal™ happokuorinta, joka poistaa kuolleita ihosoluja ja parantaa ihon rakennetta. Tämä hoito yhdistettynä RegenGF™ peptidiampulliin, hyaluronihappoon sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviin HydraFacial™ tehouutteisiin auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ja syviä ryppyjä.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme hoidon ottamista sarjahoitona, usein 3-5 kerran sarjana. Näin voit nähdä ja tuntea merkittävän eron ihossasi.

Hoidon täydentäväksi osaksi voit lisätä LED-valohoidon, joka vahvistaa ja pidentää hoidon vaikutuksia. Tämä kokonaisvaltainen hoito auttaa ihoasi näyttämään nuorekkaalta, terveeltä ja heleältä.

HydraFacial™ Restorative -kasvohoito on ihanteellinen tapa kohentaa ja elvyttää ihoasi. Anna ihollesi ansaitsemaansa hoitoa ja varaa aikasi nyt.

HydraFacial™ kasvohoito IPB kauneushoitola helsinki (9)

Saattaat myös kiinostua näistä lääkärin palveluistamme:

Liittyvät tuotteet

Kiitos IPB-uutiskirjeemme tilaamisesta!

Lisäämme sinut mukaan postituslistallemme ja saat jatkossa uutiskirjeemme.

Kirjaudu

AJANVARAUS

Botox konsultaatio ja botox hoito IPB kauneushoitola helsinki (3)

varaa konsultaatio

Varaa Infinite Professional Beauty konsultaation, kun olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja tarvitset ihon tehohoitoa!

Konsultaation hinta on 40€

Konsultaatiomaksu vähennetään tulevan toimenpiteen hinnasta,

Mikäli toimenpide varataan 2-4 viikon sisällä. Konsultaation aikana saat selville halutun toimenpiteesi tarkan hinnan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

lähetä meille yhteydenottopyyntö